GLAVA PORODICE IH JE NAPUSTILA, SAD SU JEDNA DRUGOJ UTEHA: Ilda stigla kod mame da zajedno prevaziđu težak period!
Ilda stiže u devojkački dom da uteši Gocu, Foto: Ana Paunković

podrška mami u teškim trenucima

GLAVA PORODICE IH JE NAPUSTILA, SAD SU JEDNA DRUGOJ UTEHA: Ilda stigla kod mame da zajedno prevaziđu težak period!

Goca je slomljena i svi se trude da joj olakšaju ovaj težak period.

Objavljeno:

Ilda Šaulić stigla je u porodičnu kuću kod majke Gordane koja je neutešna posle smrti Šabana Šaulića. Muk i tuga na Dedinju u porodičnoj kući Šaulić. Kolege, prijatelji, rodbina neprestano dolaze kako bi izjavili saučešće neutešnoj udovici Gordani, koja je ostala u Beogradu, dok su sin Mihajlo i najstarija ćerka Sanela u Nemačkoj.

foto: Ana Paunković

Ilda Šaulić ostala je u Beogradu, a ona je upravo stigla kod majke Goce da joj pruži podršku u najtežim trenucima. Pevačica je natečena od boli, sa tamnim naočarima prekrila lice i oči kako se ne bi videli tragovi suza, ušla u porodični dom Šaulića. Sva u crnini Ilda nije davala nikakve izjave.

Supruga Šabana je totalno slomljena, a ćerka je prva uz nju da pruže jedna drugoj utehu zbog ogromnog gubitka koji ih je iznenada zadesio u trenucima kada su se najmanje nadali. Naime, slavlje povodom rođendana ćerke Sanele i svadbe sina Mihajla bilo je planiramo u bliskoj budućnosti.

Ilda Šaulić noć je provela u kući na Bežanijskoj kosi, gde živi sa mužem i ćerkom, a malo posle podneva došla je u porodičnu kuću na Dedinju sa suprugom Bojanom Vučkovićem.

foto: Ana Paunković

Bonus video

PA JOJ, NEMOJTE TO DA ME PITATE! SAŠA MATIĆ DOŠAO DA ISPRATI MUZIČKU LEGENDU NA VEČNI POČINAK: A evo kako se slomio PRED VRATIMA ŠABANOVE KUĆE!

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.