NEMCI ODJEDNOM PRAVE VELIKI PROBLEM! Porodični prijatelj Šaulića otkriva zašto porodica ne može da PREUZME TELO!
Legenda narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći, Foto: Dragan Kadić, westfalen-blatt.de

potresno

NEMCI ODJEDNOM PRAVE VELIKI PROBLEM! Porodični prijatelj Šaulića otkriva zašto porodica ne može da PREUZME TELO!

Porodica Šaulić je sve vreme u šoku zbog velike tragedija, a pevačevi naslednici, ćerka Sanela i sin Mihajlo prvim letom uputili su se u Nemačku

Objavljeno:

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj gde je imao poslednji nastup.

foto: WESTFALEN-BLATT.DE, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Porodica Šaulić je sve vreme u šoku zbog velike tragedija, a pevačevi naslednici, ćerka Sanela i sin Mihajlo prvim letom uputili su se u Nemačku kako bi preuzeli telo nastradalog oca. Međutim, naišli su na ogromne komplikacije, a razlog je taj što još uvek nije u potpunosti završen uviđaj.

Kako za Espreso.co.rs otkriva izovor blizak porodici Šaulić, oni moraju da sačekaju da se celokupna procedura oko ovog slučaja završi.

foto: Dragan Kadić

- Sve je tako teško. U ovim tužnim trenucima ta procedura ti toliko odvuče pažnju, da ne stigneš ni da tuguješ. Minut po minut, sat po sat, stalno nešto završavaš, juriš i prođu tako dani. A s druge strane, na žalost, ova sitacija je toliko zakomplikovana zbog mesta i načina na koji se desilo. Činjenica je da ne znaš ni kad možeš da ga preuzmeš, a kamoli nešto drugo. Sahrana se još uvek ne zna, jer ništa ne zavisi od nas, nego od nemačke sudske medicine i njihovih pravnih zavrzlama. Komplikacija je to što je Nemačka ovo tretira kao dvostruko ubistvo, moraju da imaju sve nalaze i sve papire, nalaz sa obdukcije, veštačenja, da bi tužilac mogao da izvede proces do kraja. Mi sad sedimo negde zaglavljeni u nemačkom pravnom sistemu, koji i ne poznajemo. U Nemačkoj je ovo slučaj visokog profila, svi nemački mediji su imali Šabana Šaulića na naslovnim sranama, tako da je to veliki pritisak javnosti, tako da i oni gledaju da ne naprave ni jednu grešku u koracima. - ispričao je dobro obavešten izvor koji je takođe veoma potresen zbog nesreće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.