ŠABANOVA ĆERKA SANELA VAN SEBE ZBOG OČEVE SMRTI: Zahteva od majke da ne SAHRANE Šabana na OVAJ DATUM, a evo zašto!
Sanela i Šaban Šaulić, Foto: Printscreen, Instagram

tuga

ŠABANOVA ĆERKA SANELA VAN SEBE ZBOG OČEVE SMRTI: Zahteva od majke da ne SAHRANE Šabana na OVAJ DATUM, a evo zašto!

Ne želi da njen otac bude ispraćen na večni počinak tog dana

Objavljeno:

Obzirom da je tužilaštvo Nemačke najavilo obdukciju za četvrtak, još uvek nije poznato kad će biti Šaulićeva sahrana. Dok još nisu imali nikakve informacije, njegova ćerka Sanela, je rekla da sahrana ne može da bude održana 21. februara, jer je tada njen rođendan i ne želi da ga pamti po najtužnijem danu u svom životu.

foto: Printscreen

Prvobitno je postojao plan da komemoracija bude održana u četvrtak, ali je odmah bilo jasno da ispraćaj kralja narodne muzike tog dana neće biti održan.

- Sanela je, čim se malo povratila od najgoreg šoka u svom životu, rekla majci da se taj dan preskoči. Ne želi da rođendan pamti po najtužnijem momentu u svom životu - kaže izvor i dodaje da Saneli u ovim teškim trenucima najveću podršku pruža suprug Zoran Bata Mirković.

foto: Printscreen / Instagram

Bivšeg fudbalera takođe je pogodila smrt tasta, s kojim se odlično slagao i vrlo često o njemu pričao.

Porodica Šaulić uvek je zajedno obeležavala sve bitne datume, a i sam Šaban je izbegavao da zakazuje nastupe na rođendane svoje dece i unuka.

foto: Dragan Kadić

- Baš zato što je za vreme njihovog odrastanja više bio van kuće nego u njoj, Šaban je poslednjih godina pokušavao naslednicima da nadoknadi to vreme. U tim prilikama redovno je ispunjavao muzičke želje i ćerkama i sinu i supruzi, ali i njihovim prijateljima - rekao je izvor.

Bonus video

PRIJATELJI I KOLEGE ISPRED PORODIČNOG DOMA ŠAULIĆA DOLAZE DA ODAJU POŠTU: Suze i uplakana lica, ogromna tuga i poslednji pozdrav PREMINULOM KRALJU NARODNE MUZIKE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.