DAN UOČI POGIBIJE PRAVIO JE SPISAK ZVANICA ZA SVADBU SINA: Veliko slavlje u junu SPREČILA JE STRAVIČNA TRAGEDIJA
Šaban sa ženom i sinom, Foto: Marina Lopičić

neostvaren san

DAN UOČI POGIBIJE PRAVIO JE SPISAK ZVANICA ZA SVADBU SINA: Veliko slavlje u junu SPREČILA JE STRAVIČNA TRAGEDIJA

Šaban je bio mnogo srećan kada mu je Mihajlo krajem prošle godine rekao da je zaprosio devojku Danijelu Mandić.

Objavljeno:

Dva dana pred smrt, Šaban Šaulić se bavio organizcijom venčanja svog sina jedinca, Mihajla, čija je svadba trebala da bude u junu. To mu je bila jedna od najvećih želja, da njega oženi i da mu zapeva na svadbi. Ali nažalost to se neće dogoditi.

foto: Dragan Kadić

- Dan pre nego što je krenuo na put u Nemačku pričao je o tome kako će izgledati Mihajlova svadba, koga će sve zvati, ko će pevati. Bio je mnogo raspoložen kada je o tome pričao i napomenuo je da će to biti najveća svadba dosad i da će na nju pozvati ljude koji su mu bliski i koji su mu ikada značili u životu - otkiro je izvor i dodao:

foto: Dragana Udovičić

- Šaban je bio mnogo srećan kada mu je Mihajlo krajem prošle godine rekao da je zaprosio devojku Danijelu Mandić. Toliko ga je forsirao da se oženi, to mu je bila najveća želja, pa je rešio da učestvuje u organizaciji. A dobro je poznato da on nikada nije učestvovao ni u kakvim pripremama i da je sve prepuštao Goci. Čak ni u organizaciji svojih koncerata nije učestvovao već je sve bilo u rukama njegove supruge i saradnika. Poslednjih godina je govorio da mu je želja da ima miran život sa Gocom, decom i unucima.

foto: Dragan Kadić

Podsetimo se, pevač Šaban Šaulić u nedelju, 17. februara, preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Nemačkoj. U istoj nesreći poginuo je i muzičar Mirsad Kerić, koji je i vozio automobil, i koji je nastupao zajedno sa pevačem Šabanom Šaulićem.

Bonus video

ŠABAN JE UVEK BIO NASMEJAN: Mural sa likom legende narodne muzike osvanuo u Šapcu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.