BOŽE, DAJ SNAGE TIM LJUDIMA: Neda Ukraden U NEVERICI zbog Šabanove smrti! Mislila je da je sve GNUSNA LAŽ! (VIDEO)
Neda Ukraden ne može da veruje u ovu tragediju, Foto: Printscreen/ Kurir TV

SKRHANA BOLOM

BOŽE, DAJ SNAGE TIM LJUDIMA: Neda Ukraden U NEVERICI zbog Šabanove smrti! Mislila je da je sve GNUSNA LAŽ! (VIDEO)

Neda Ukraden je sa Šabanom, kako kaže, 50 godina delila pevački hleb

Objavljeno:

Šaban Šaulić, jedan od najpopularnijih srpskih pevača narodne i folk muzike, preminuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj, gde je imao nastup. Prijateljica i koleginica Neda Ukraden jedva je progovorila o njegovoj pogibiji. Na kapiji pevačeve porodične kuće otkrila je da je malo po saznanju verovala da je u pitanju laž, ali da ju je istina tek slomila.

foto: Dragan Kadić

- Daj Bože snage tim ljudima da... ovo je takav šok... Ja sam vozila iz Norveške i bila sam na auto-putu, nazvao me je zet i kaže: "Je l' si videla, na vestima?" Rekla sam mu da nisam ništa videla, vozim auto. Ja sam mislila da je to jedna od onih ružnih stvari koje se, tako, plasiraju. Novinari su počeli da me zovu, a ja kažem: "Ljudi, dajte, proverite, nemojte molim vas", to je toliko ružno i crno i tužno da nisam mogla da verujem. Šta da vam kažem, ja sam kao i on, 50 godina na estradi. Neprospavane noći, mi smo treća smena. I kad neko pita zašto ne spavamo, pa, sve to što radimo, radimo da bi imali neki dom, da bi savio neko gnezdo, da bi to uredio, da bi uživao u tome. A to je prokletstvo našeg posla, usrećuješ druge... - pričala je Neda kroz suze.

Ona ne može ni da zamisli kako je njegovoj porodici, te ženi Gordani koja ga je na put ispratila i nikada ga neće dočekati da se vrati.

- Šta da vam kažem, kako mogu da se osećaju? Čovek je nepripremljen za ovakav šok. Kad neko boluje, pa ti dugo boluje, pa ti ode, pa ti ga žao. A ovo je šok potpuni!

Neda Ukraden je sa Šabanom, kako kaže, 50 godina delila pevački hleb. Za njega smatra da je najveća domaća zvezda i da nema toga koji će ovu prazninu upotpuniti.

- On je najveća zvezda na ovim prostorima! To vam ja kažem, neko ko 50 godina delio sa njim taj hleb, ko je video te aplauze, tu histeriju, tu pomamu za njim, koja je rezultat najpoštenijeg i najiskrenijeg kvaliteta koji se zove njegov glasi i njegova pesma. Njega niko nije gurao, tu nije bilo razne podrške, klanova... najistinskija veličina! A jako je skroman čovek bio... On nije otišao, on će zauvek ostati - tvrdi ona.

Bonus video

ŠABAN ŠAULIĆ JE POSLEDNJI NASTUP IMAO SA OVOM PEVAČICOM: Zajedno su napustili klub pre STRAŠNE SAOBRAĆAJKE!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.