KAO DA SAM OSETILA DA ĆE NEŠTO DA SE DESI: Oglasila se Šabanova supruga Gordana!
Šaban Šaulić tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, Foto: Damir Dervišagić

neutešna

KAO DA SAM OSETILA DA ĆE NEŠTO DA SE DESI: Oglasila se Šabanova supruga Gordana!

Legendarni pevač iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Gordanu sa kojom ima troje dece, ćerke Ildu i Sanelu, sina Mihajla

Objavljeno:

Kralj narodne pesme, Šaban Šaulić tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj kada se vraćao sa jednom nastupa.

Legendarni pevač iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Gordanu sa kojom ima troje dece, ćerke Ildu i Sanelu, sina Mihajla.

foto: Damir Dervišagić

Gordana ga je ispratila na nastup, kao što to obično radi, ne sluteći da će to biti njihov poslednji susret. Kada ga je juče nekoliko puta nazvala telefonom bio je nedostupan, a trebalo je da ga dočeka na aerodromu. Ali umesto toga, saznala je za stravičnu nesreću, a od šoka i dalje ne može da poveruje šta se dogodilo.

- Šta da vam kažem, plačem od juče.. Hvala vam na saučešću. Ne mogu da verujem šta se desilo, nema ga više.. Zvala sam ga nekoliko puta u nedjelju, kao da sam osećala da će se nešto desiti. Ne mogu više da govorim. Hvala vam. - rekla je Šabanova supruga Goca za Dnevni avaz.

foto: Dragan Kadić

Šaulić i Gordana bili su 43 godine u skladnom braku, o kojem su mnogi maštali. Pevač je stalno isticao da mu put do popularnosti bio mnogo teži da pored sebe nije imao Gocu, koja mu je od prvog dana poklanjala bezrezervnu ljubav i uvek mu bila podrška.

Čuveni folker joj je posvetio i pesmu koja nosi naziv njenog imena, koja je postala jedan od njegovih najvećih hitova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.