KAD VIDIM DA VOZE 200 NA SAT, ŠLOG ME STREFI: Šaban je uvek STREPIO od brze vožnje, a od BAHATOG VOZAČA JE STRADAO
Šaban Šaulić, Foto: Printscreen Youtube

SUDBINA KLETA

KAD VIDIM DA VOZE 200 NA SAT, ŠLOG ME STREFI: Šaban je uvek STREPIO od brze vožnje, a od BAHATOG VOZAČA JE STRADAO

U saobraćajnoj nesreći poginuo kralj narodne muzike.

Objavljeno:

Udes se dogodio u okolini Bilefelda, kod mesta Gitersloh i u njemu su učestvovala dva automobila koja su nakon sudara sletela sa puta. Saobraćaj na autoputu između Bilefelda i Dortmunda bio je obustavljen skoro pet časova zbog te nesreće.

foto: Printscreen

Kako se navodi u saopštenju nemačke policije, u kojem se ne navode imena žrtava, nesreća se dogodila oko 7 sati ujutro kada je vozilo marke Mazda 6 u blizini grada Giterslohea na delu autoputa na kojem je zbog gradilišta otežana vožnja, naletelo na automobil Seat Ibiza u kojem se nalazio Šaulić i dva suvozača.

foto: Printscreen / Instagram

Vozač mazde (34) koji je lakše povređen, vozilom je upravljao u pijanom stanju i bez vozačke dozvole.

Od siline udarca oba vozača su izgubila kontrolu nad vozilima i udarila u zaštitnu ogradu. Tom prilikom su sva trojica vozača iz seata teže povređena, a osoba koja se nalazila na suvozačevom mestu je u toku prepodneva od povreda umrla u bolnici, zaključeno je u saopštenju.

foto: WESTFALEN-BLATT.DE, DRAGAN KADIĆ

Šaban je ranije pričao da mu putovanja baš i ne prijaju.

- Ubija me putovanje, avion rano ujutro, a to gde pevam bude udaljeno 200 kilometara. A kad sletim, onda me sačeka neka budala koja se, s oproštenjem, guziči što ima jak auto i krene po gasu. Aman, čoveče, pusti, polako, smiri se, iovako sam istraumiran. Klinci voze Šabana, pa da se pokažu, a kad vidim 200 na sat, sto šlogova me strefi. Stignem u hotel neispavan, istraumiran, oči ovolike, neće san na oči, pa idem u salu da pevam izmrcvaren. Nema veze to s mojim godinama, iako ih bogami sve teže nosim, ni s pevanjem, čini mi se da sad najbolje pevam - pričao je ranije za Puls Šaban Šaulić.

Bonus video

OVO JE POSLEDNJI SNIMAK ŠABANA ŠAULIĆA, TRI SATA PRED SMRT: Posle ovih pesama otišao je u smrt

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.