SAOPŠTENJE GRANDA POVODOM ŠABANOVE SMRTI: Produkcija donela ovu ODLUKU u znak ŽALOSTI zbog KRALJA NARODNE MUZIKE!
Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, Foto: Printscreen

veliki gubitak

SAOPŠTENJE GRANDA POVODOM ŠABANOVE SMRTI: Produkcija donela ovu ODLUKU u znak ŽALOSTI zbog KRALJA NARODNE MUZIKE!

Vest o Šabanovoj smrti šokirala je celu estradu, a veliki broj pevača i pevačica oprostilo se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama

Objavljeno:

Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, koja se dogodila nakon nastupa u Bilefeldu u klubu Farinda.

Pevač čija je karijera trajala pola veka, iza sebe je ostavio veliki muzički trag, te je zasluženo poneo titulu kralja muzike.

foto: Dragana Udovičić

Vest o Šabanovoj smrti šokirala je celu estradu, a veliki broj pevača i pevačica oprostilo se od njega potresnim porukama na društvenim mrežama.

Ni kolege iz "Zvezda Granda" sa kojima je Šaulić jedno vreme bio u žiriju, nisu lako podnele njegov odlazak, a u znak zažlosti, produkcija je odlučila da jučerašnja emisija muzičkog takmičenja ne bude emitovana.

foto: Printscreen

- U znak poštovanja i ljubavi prema Šabanu Šauliću, koji je jutros tragično izgubio svoj život, danas nećemo emitovati emisiju "Zvezde Granda Specijal". Budući da je reč o emisiji zabavnog karaktera, smatramo neprikladnim da je u ovom, za sve nas teškom trenutku emitujemo. - stoji u saopštenju produkcije na društvenim mrežama.

Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a zauvek će živeti kroz svoja dela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.