DARA JOJ PRUŽILA NAJVEĆU PODRŠKU, A JK JE ISPALILA U IZLASKU: Bubamara se celo veče nadala, ali ovo nije očekivala
Dara se nadala da će se JK pojaviti, Foto: Dragana Udovičić

DRUGARICE

DARA JOJ PRUŽILA NAJVEĆU PODRŠKU, A JK JE ISPALILA U IZLASKU: Bubamara se celo veče nadala, ali ovo nije očekivala

Dara je želela da pruži podršku JK

Objavljeno:

Jelena Karleuša rešila je da se opusti, te zaboravi porno-fotke i prepiske koje je plasirao njen navodni ljubavnik Ognjen Vranješ, pa se u petak veče provodila u prestoničkom restoranu na rođendanu bliske prijateljice.

Gosti slavljenice su tamo proveli nekoliko sati, da bi posle toga rešili da odu na nastup Dare Bubamare, koja je pevala u „Gotiku“. No, Jelena očigledno nije htela dalje u provod ili joj je muž stavio zabranu na lumpovanje, pa je ispalila društvo, ali i Daru, koja je celo veče u prestoničkom klubu pevala Karleušine pesme i tražila da se u pozadini scene, na video-bimu, vrte Jelenini spotovi.

foto: Sonja Spasić

Dara je želela da na taj način pruži podršku JK, posebno kada je videla čitav Karleušin tim u separeu na galeriji kluba.

- Dara se oduševila kada je videla Jelenin tim u klubu u kojem je nastupala. Mislila je i da je Jelena tu ili da će se pojaviti. Zbog toga, zatražila je od menadžmenta kluba da preko video-bima pušta Karleušine spotove, a ona je pevala mnoge pesme male od skandala - ispričao je za Alo! izvor s lica mesta.

foto: Printsscreen

Kako je dodao, Dara je više puta tokom nastupa govorila: „Pozdrav za Jelenu“, međutim od Karli ni traga, ni glasa.

- Jelena ne može da se nosi s pritiskom javnosti i s tim da se u nju upire prstom zbog afere s Ognjenom Vranješom, a budući da je „Gotik“ uvek pun, odlučila je da se ne pridruži ekipi. Iako joj je Dara među prvima pružila podršku u vezi sa spornim skandalom, te cele večeri pevala njene pesme i pozdravljala je, ova joj nije uzvratila na adekvatan način - završio je naš izvor.

Bonus video

ŠABANOV SIN MAHAJLO OTEKAO OD SUZA, SA SESTROM NAPUSTIO KUĆU NA DEDINJU: Šaulićevi naslednici krenuli da preuzmu očevo telo

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.