SVOJ PRVI NASTUP IMALA JE SA ŠABANOM: Prija ne zaboravlja šta je Šaulić učinio za nju! Ovako se OPROSTILA od pevača
Aleksandra Prijović prvi put je nastupala sa Šabanom Saulićem, Foto: Pritnscreen

emotivna poruka

SVOJ PRVI NASTUP IMALA JE SA ŠABANOM: Prija ne zaboravlja šta je Šaulić učinio za nju! Ovako se OPROSTILA od pevača

Vest o njegovoj smrti potresla je čitav region

Objavljeno:

Pevač moćnog glasa, Šaban Šaulić, poginuo je nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj kada se vraćao sa jednog nastupa.

Vest o njegovoj smrti potresla je čitav region, a od pevača su se oprostili svi koji su ga voleli, poznavali i poštovali njegovo delo.

foto: Dragan Kadić

Pored mnogobrojnih kolega i Aleksandra Prijović se na svom Instagramu oprostila od Šabana emotivnom porukom.

"Dragi moj Šabane, za mene ste oduvek bili najveći i najbolji i to ste znali. Moj uzor, čovek sa velikim srcem i neverovatnom emocijom. Imala sam tu sreću da zivim u vreme Šabana Šaulića, da Vas upoznam, da pričam sa Vama, da pevamo zajedno, da svoj prvi nastup kao mala devojčica imam upravo sa Vama... Danas ste otišli na neko drugo mesto, ali ćete zauvek ostati u mom srcu i nikada Vas neću zaboraviti! Hvala na svakoj lepoj reci, svakom savetu, svakom osmehu, svakoj pesmi i uspomeni. Večna Vam slava! Iskreno saučešće porodici Šaulić", napisala je trudna pevačica.

Šaban je poznavao Aleksandru, kao i njenog supruga Filipa Živojnovića od malih nogu, a ovako im je čestitao venčanje:

"Znam ih oboje otkad su bili mali... A danas oni svoju veliku ljubav krunišu brakom! Aleksandra i Filipe, zelim da vas samo sreća prati na zajedničkom putu, da se uvek volite kao danas i da vam svaki novi dan donese novu radost. Srećno venčanje, draga deco!", napisao je Šaban tada na svom profilu na društvenoj mreži.

Preme nezvaničnim informacijama, kralj narodne muzike, kako su ga mnogi zvali, trebalo bi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.