Cecu će u Pinkovim zvezdama zameniti jedna velika zvezda! Možete li da pogodite koja?

lako su je zamenili

Cecu će u Pinkovim zvezdama zameniti jedna velika zvezda! Možete li da pogodite koja?

Nakon što je Ceca rešila da napusti žiri "Pinkovih zvezda" produkcija je rešila da dovede drugu, veliku pevačicu koja će publiku oduševiti
Objavljeno:

Najpoznatija trudnica na estradi Seka Aleksić dobila je ponudu da zameni Cecu Ražnatović u žiriju muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde". Nakon što je Ražnatovićeva saopštila producentima da neće moći da bude među sudijama u trećoj sezoni popularnog takmičenja, oni su odmah počeli da joj traže adekvatnu zamenu. Ko je stariji - ona ili Anastasija? Ceca posle odmora izgleda kao da je 10 godina mlađa! (FOTO)

Njihov prvi izbor je Seka koja je trenutno najveća zvezda Pinkove izdavačke kuće. On je naslednik Zdravka Čolića: Pinkova zvezdica oduševila Balkan! (VIDEO) - Čim su čuli da Ceca definitivno više neće da bude član žirija u Pinkovim zvezdama iz produkcije su na predlog Milice i Željka Mitrovića pozvali Seku da je zameni. Njoj se veoma dopala ta ideja, zato što je takav način medijskog eksponiranja mnogim pevačima omogućio veću popularnost, ali i kredibilitet. Seka nije pristalica rijalitija u koje hrle njene mnoge kolege, ali obožava muzička takmičenje - rekao je izvor blizak produkciji.
Nekoliko dana nakon što je dobila primamljivu ponudu Pinka, Seka je saznala da je u drugom stanju, što je poremetilo njene poslovne planove. - Kada je saznala da je u blagoslovenom stanju Aleksićeva je pozvala Mitroviće i objasnila im da će možda morati da se u jednom trenutku povuče iz šoua. Budući da je dugo priželjkivala trudnoću ne želi da je ugrozi na snimanjima - dodao je izvor. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.