ZASTAVE NA POLA KOPLJA! OTIŠAO JE KRALJ! Reči kojim se OVAJ PEVAČ oprostio od Šabana RASPLAKAĆE I NAJTVRĐA SRCA!
Kolege duboko potrešene zbog smrti Šabana Šaulića, Foto: Damir Dervišagić

NAJPOTRESNIJI OPROŠTAJ

ZASTAVE NA POLA KOPLJA! OTIŠAO JE KRALJ! Reči kojim se OVAJ PEVAČ oprostio od Šabana RASPLAKAĆE I NAJTVRĐA SRCA!

I kamen bi zaplakao...

Objavljeno:

Za Šabanom Šaulićem žali cela estrada!

Kralja narodne muzike cenile su kolege iz svih muzičkih žanrova, a od njega su učili i stariji i mlađi. Evo kako se od Šabana oprostio mladi pevač i brat Marije Šerifović, Danijel Pavlović.

Danijel Pavlović bol pretočio u dirljive reči
Danijel Pavlović bol pretočio u dirljive rečifoto: Printscreen

Njegove reči paraju srce:

To da nikad neće otići, to nam je svima bilo jasno, još dok je bio tu. Ostavio je tako i toliko, da niko nikada pre, i niko nikada posle njega neće ostaviti tako i toliko. Vest da je naš Šaban otišao me je duboko potresla. Imao sam sreću da ga upoznam, i slušam kako peva. Nije voleo da pričaš dok peva, samo da slušaš i ćutiš. Ja sam to odlično znao i sa uživanjem i zahvalnošću ga slušao. On je to video i pevao mi dugo. I najlepše. Srcem i dušom. Na svojoj slavi. Plakali smo. I on, i ja. Nosio je u sebi i neku tugu, bez koje valjda ne bi ni mogao da peva onako kako je pevao", piše Pavlović i nastavlja:

Danijel Pavlović gađa u dušu
Danijel Pavlović gađa u dušufoto: Printscreen

Ali je bio i jedno veliko dete - razigran, veseo, dobrodušan i skroman. Nestvarno skroman čovek, koji je cenio sve što mu se u životu desilo. Narodnu muziku zavoleo sam baš zbog njega - njegovo pevanje za mene je bilo nešto vanzemaljsko, nešto nemoguće, nešto savršeno! Potpuno omađijan, krenuo sam da slušam i pevam, i potpuno se zaljubio u taj Bogom dan glas. Ja sam zahvalan, jer sam ga upoznao. Ja sam zahvalan jer je živeo u moje vreme. Pišem, i ne mogu da verujem šta pišem, duboko sam potrešen, i još uvek potpuno nesvestan njegovog odlaska. Iskreno saučešće porodici Šaulić. Zastave na pola koplja! Otišao je Kralj," napisao je Danijel u najpotresnijem oproštaju od kralja narodne muzike, koje je objavio na svom Fejsbuk profilu.

Najpotresniji oproštaj na Fejsbuku
Najpotresniji oproštaj na Fejsbukufoto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.