JOŠ OVU NOĆ: Poslednji veliki koncert Šaban je posvetio supruzi Gordani, a ovako je govorio tada...
Šaban kao da je predvideo svoju pogibiju nazivom koncerta koji je glasio "Još ovu noć", a osim toga, rekao je i da je to poslednja prilika da publika čuje sve njegove hitove na jednom mestu!, Foto: Damir Dervišagić

strašno

JOŠ OVU NOĆ: Poslednji veliki koncert Šaban je posvetio supruzi Gordani, a ovako je govorio tada...

Šaban kao da je predvideo svoju pogibiju nazivom koncerta koji je glasio "Još ovu noć", a osim toga, rekao je i da je to poslednja prilika da publika čuje sve njegove hitove na jednom mestu

Objavljeno:

Veliki folk pevač, popularni "kralj narodne muzike", Šaban Šaulić, poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a poslednji veliki koncert održao je 6. oktobra prošle godine u Štark Areni u Beogradu. Naziv ovog koncerta, kao i njegove reči kojim ga je najavio u jednoj od izjava danas zvuče naročito tužno.

Šaban kao da je predvideo svoju pogibiju nazivom koncerta koji je glasio "Još ovu noć", a osim toga, rekao je i da je to poslednja prilika da publika čuje sve njegove hitove na jednom mestu. Naravno, pevač je, zbog svojih godina imao u vidu da verovatno neće više praviti ovakve velike koncerte, ali ove reči danas poprimaju sasvim novu dimenziju.

- Jedna od najtežih odluka sa kojima smo se suočili bila je izbor repertoara i osmislili smo koncepciju kakva nije viđena na ovim prostorima, jer nam je želja da svi koji budu došli na koncert uživaju u neponovljivom događaju. Baš zato, zbog dužine trajanja koncerta kao i činjenice da je ovo poslednja prilika da publika čuje sve moje hitove na jednom mestu, odlučio sam da koncert nazovem "Još ovu noć" - izjavio je tom priliokm Šaban za medije.

Zanimljivo je takođe i da je Šaban ovaj koncert održao kao "poklon" svojoj supruzi Gordani, budući da je ona prošle godine proslavila svoj 60. rođenan.

- Gocina želja je bila već godinama da održim veliki koncert u "Areni", i na kraju sam odlučio baš da je za jubilarni rođendan obradujem. Ja ove godine svakako ulazim u godinu proslave pola veka rada, tako da se sve poklopilo. Jedva čekam da zapevam publici koja me već godinama svaki put pita kada ću održati veliki beogradski koncert i evo došlo je i vreme za to. Tog 6. oktobra u Areni biće i svojevrsna kruna moje karijere - objasnio je kralj narodnjaka.

Za utehu ostaje činjenica koju je pevač sam istakao - da je, bez obzira na preranu smrt, ipak zaokružio svoju karijeru, u amanet budućim generacijama ostavio veliki broj besmrtnih pesama, i da se, na neki način, oprostio od svoje publike u srpskoj prestonici.

BONUS VIDEO:

GROBARI I DELIJE PAVALI U GLAS GRMELO BOŽE PRAVDE U NIŠU: Himna Srbije ujedinila navijače Zvezde i Partizana! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.