POZVALI SU ME DA SE VRAĆAM SA NJIMA ZA BEOGRAD! Tea Tairović IZBEGLA CRNU SUDBINU zahvaljujući OVOME!
Pevačica Tea Tairović kojoj je Šaban Šaulić pomogao tokom karijere ispričala je da je u šoku zbog nesreće u kojoj je život izgubio pevač!, Foto: Nemanja Pančić, Printscreen / Instagram

strašno

POZVALI SU ME DA SE VRAĆAM SA NJIMA ZA BEOGRAD! Tea Tairović IZBEGLA CRNU SUDBINU zahvaljujući OVOME!

Pevačica Tea Tairović kojoj je Šaban Šaulić pomogao tokom karijere ispričala je da je u šoku zbog nesreće u kojoj je život izgubio pevač

Objavljeno:

Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a nekoliko sati pre toga nastupao je sa koleginicom Teom Tairović koja je za "Blic" ispričala da ju je samo jedan kofer sprečio da bude u kolima sa Šabanom Šaulićem.

Pevačica Tea Tairović kojoj je Šaban Šaulić pomogao tokom karijere ispričala je da je u šoku zbog nesreće u kojoj je život izgubio pevač. Ona je otkrila kako je izgledao njihov nastup, te da je Šaban Šaulić bio veseo.

- Iskreno da vam kažem u šoku sam. Saznala sam jutros celu ovu vest, bukvano nisam mogla da poverujem. Kako da vam kažem, bio je pun klub, svi su bili veseli i raspoloženi. Čovek koji ga je vozio nije popoio ni kap alkohola. U šoku. Nisam ga videla posle nastupa, odmah je otišao jer je žurio na avion. Bilo je sve u najboljem redu. Uopbičano su se šalili, bili su lepo raspoloženi. Pogotovo Šaban - rekla je Tea za “Blic”, a potom je otkrila nepoznati detalje.

- Pozvali su me da se vraćam sa njim za Beograd, ali pošto sam izgubila kofer nisam mogla onda da idem sa njima, te sam čekala da dođe kofer kako bi mogla da nastavim put za Beograd. Ali sada kada vidim sada kofer mi je spasio život.

BONUS VIDEO:

Uvredljive pesme za Nebojšu Čovića!

(Espreos.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.