JK SE IZVINILA ZBOG SVOJE AFERE i PRIZNALA: Nisam mogla da se posvetim takmičarki zbog PRIVATNIH PROBLEMA!
Kandidatkinja podbacila i svojim nastupom postidela Karleušu, Foto: Printscreen, TV Prva

Doživela fijasko

JK SE IZVINILA ZBOG SVOJE AFERE i PRIZNALA: Nisam mogla da se posvetim takmičarki zbog PRIVATNIH PROBLEMA!

Jelena se HVATALA ZA GLAVU dok je pevala njena kandidatkinja, žiri u neverici!

Objavljeno:

Nakon drame koja joj se usled po*no skandala odigrala u privatnom životu, Jelena Karleuša javno je priznala da joj se navodna afera sa Ognjenom Vranješom odražava i na posao.

JK i posao trpi
JK i posao trpifoto: Printscreen, TV Prva

Naime, takmičarka Dragana Sremac, koja pripada njenom timu, doživela je totalni fijasko u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i to se, kako je pevačica otkrila, desilo upravo Jeleninom krivicom:

Ja moram da kažem da se konkretno Draganom, zbog nekih mojih privatnih problema, bavila Ivana Negativ, koja je u mom timu. Mislim da je bila greška, ja se tebi izvinjavam što nisam mogla da ti se posvetim na pravi način. ali, ništa nije izgubljeno", rekla je Jelena vidno potresena.

Mlada kandidatkinja maksimalno se potrudila, što su primetili svi članovi strogog žirija, ali je definitivno izostao efekat koji bi je plasirao u naredni krug.

Dragana Sremac podbacila u takmičenju
Dragana Sremac podbacila u takmičenjufoto: Printscreen, TV Prva

Veoma diskutabilan je bio i stajling ove takmičarke. Bila je obučena u kreaciju inspirisanu Karleušinim likom, pa se i Popović naprezao dok je "zagledao" JK na devojci. Međutim, pored pohvala za trud, Dragana je dobila sve negativne komentare i nijedan glas.

Čak se i Jelena hvatala za glavu gledajući njen nastup, koji je, čini se i nju samu degradirao, budući da u svojim žestokim izjavama kandidatima koji nju izaberu za mentora, obećava "mesto među zvezdama".

Žiri 'Zvezda Granda'
Žiri "Zvezda Granda"foto: Printscreen, TV Prva

Devojka se predstavila pesmama "Zora je", i "Napravi se lud", a žiri ju je gledao "sa žaljenjem", dok se i JK postidela "svojim rezultatom".

Bonus video

JELENA KARLEUŠA SAMA SEBI GURNULA PIŠTOLJ U USTA! Počećete da se tresete od šok prizora, a tek da vidite šta je posle toga URADILA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.