PRIJA I FILIP VAN SEBE: Konačno stigla beba! VELIKO SLAVLJE sa kumovima Teom i Jelisavetom!
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: Zorana Jevtić

SADA SLAVLJE

PRIJA I FILIP VAN SEBE: Konačno stigla beba! VELIKO SLAVLJE sa kumovima Teom i Jelisavetom!

Jedva su dočekali

Objavljeno:

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić su pre dva dana postali roditelji devojčice Petre, a njihovi kumovi Aleksandra Prijović i Filip Živojinović jedva čekaju da sa njima proslave lepe vesti.

Vest da su Jelisaveta i Miloš Teodosić postali roditelji nije obradovala samo njihove porodice, već i prijatelje i kumove. Među onima koji su posebno bili srećni su Aleksadnra Prijović i Filip Živojinović, kojima je Teo bio kum na venčanju. Nije tajna da su ova dva para veoma bliska i da se često druže kada su zajedno u Beogradu, a svi su posebno srećni što će njihova deca odrastati zajedno.

foto: Zorana Jevtić

- Čim im je javljeno da se Jelisaveta porodila, Aleksandra i Filip nisu skidali osmeh s lica. Odmah su pozvali Tea u Los Anđeles da bi se raspitali o stanju mame i bebe, kao i da bi uputili najiskrenije čestitke. Aleksandra je stvarno presrećna zbog Jelisavete i drago joj je što je rodila devojčicu. Ona čeka dečaka i dopada joj se činjenica što će njihova deca da odrastaju zajedno i što će se družiti - kaže za "Blic" izvor blizak pevačici, i dodaje:

- Aleksandra je već u nekoliko navrata spominjala koliko voli Jelisavetu i Tea i koliko je ponosna na to što su kumovi. Baš smo juče pričali i ona mi je rekla: „Presrećna sam što će naša deca moći da se igraju i odrastaju zajedno. Jedva čekam da se i ja porodim, pa da možemo zajedno da slavimo kad dođu i njih dvoje u Srbiju. Nemam reči kojima bih mogla opisati koliko sam srećna zbog ovih radnosnih vesti.” Aleksandri je termin sve bliži i ona je sada posebno emotivna, tako je i bilo kada je čula da se njena kuma porodila. Baš se raznežila.

Inače, pevačica se uveliko priprema za porođaj koji se učekuje u narednih nekoliko dana.

foto: Printscreen

- Aleksandra i Filip su spremni da postanu roditelji i jedna čekaju taj dan. Ona se ne boji porođaja, pripremila se za taj dan. Već je poznato da će sina nazvati Aleksandar, soba za bebu je spremna, tako da Živojinovići samo čekaju dan kada će njihov naslednik ugledati svetlost dana. Aleksandra se o svemu dosta savetovala sa mamom Borkom, Filipovom mamom Zoricom, kao i sa Lepom Brenom. One su joj pričale svoja iskustva sa decom, ali su joj rekle da sve treba da radi onako kako oseća - dodaje izvor.

Aleksandrina mama Borka će se preseliti kod nje i Filipa na nekoliko meseci da bi joj pomogla sa bebom. Inače, pevačica će se poroditi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, za porođaj će izdvojiti oko 3.000 evra. Kako se pisalo, ona će imati najbolju moguću negu i tretman, planirano je da se porodi prirodnim putem, a Filip će sve vreme biti uz nju.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.