NIKADA U ŽIVOTU NISAM BILA DRUGA: Katarina Grujić OTVORILA DUŠU pa po prvi put progovorila O VEZI SA VRANJEŠEM!
Katarina Grjuić, Foto: Printscreen Youtube

PROGOVORILA

NIKADA U ŽIVOTU NISAM BILA DRUGA: Katarina Grujić OTVORILA DUŠU pa po prvi put progovorila O VEZI SA VRANJEŠEM!

Iako trenutno nema sreće u ljubavi, nadu u istu nije izgubila

Objavljeno:

Katarina Grujić otvoreno priča o muškarcima koji nemaju hrabrosti da joj priđu, zašto je postala oprezna u izboru partnera i priznaje da je posesivna u ljubavi.

Iako trenutno nema sreće u ljubavi, pevačica Katarina Grujić slavi Dan zaljubljenih jer veru u iskrene emocije nije izgubila.

- U svaku emotivnu vezu ulazila sam maksimalno posvećena i davala celu sebe. Nikada nisam išla s nekim predračunom šta želim da dobijem iz te veze. Dešavalo se da su više muškarci profitirali od mene. Kako godine prolaze, nova upoznavanja i veze predstavljaju novi izazov, ali i više zamaraju. Scenario je uvek isti, samo što su uloge drugačije podeljene. Nisam izgubila veru u ljubav, ali sam postala mnogo opreznija kad je reč o izboru partnera. Ne želim da se zalećem i igram, jer neću da budem ničija lutka, kao što kaže moja pesma.

Katarina Grujić
Katarina Grujić foto: Preentscren/RTV Pink

Šta danas zameraš muškarcima?

- Što nemaju hrabrosti, nisu džentlmeni i što nemaju svoje ja. Kada sebe pogledate u ogledalu, treba da znate da li ste spremni da se za neku ljubav date u potpunosti. Danas muškarci žele ženu koju mogu da poseduju. Učinite to, a onda shvatite da ste previše truda uložili, a da reciprocitet nije isti. Zbog čega beg od realnosti pronalaziš u Parizu?

- U Pariz odlazim kad želim da osetim onu istinsku ljubav i da napunim baterije. Problem današnjice je što ljudi nemaju mogućnosti da putuju, te ne mogu da vide kako drugi žive. U moje vreme samo ste mogli na razglednicama i u magazinima to da vidite, era interneta svima daje mogućnost da celu planetu obiđete sedeći kod kuće. Vi ćete u Parizu videti najlepše obučene ljude, ali ćete shvatiti da sva garderoba na njima ne košta na stotine evra, već da sa malim budžetom možete sve lepo da uklopite. Nije sva sreća u novcu, već da budeš ispunjen iznutra, da bi mogao da budeš dobar sebi, ali i drugima.

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ foto: Printscreen

Ipak si odsela u lukzusnom hotelu koji gleda na Ajfelov toranj, to sigurno nije koštalo malo?

- Od sedam dana u nedelji, radim najmanje tri, valjda je logično da sebe mogu da nagradim jednim takvim odmorom. To vam ništa ne znači ako nemate sa kim da delite krevet ili šetate. Svedoci smo da najveće svetske zvezde koje imaju milione nemaju sreću u ljubavi. Znate momente kada imate sve, a nemate osobu kojoj uveče možete da pošaljete poruku za laku noć. Upravo to je ono što ne može da zameni novac.

foto: Damir Dervišagić

S kim si ti delila apartman u Parizu?

- Uh, teško pitanje. Ujutru sam sobu delila sa poslugom, a uveče vreme provodila u restoranu sa prijateljima. U tom periodu sam više uživala kada mi je postelja bila prazna, a srce puno. Samo zato što sam u Parizu, mestu gde za one sa praznim srcem i te kako ima sreće. Jeste li posesivni u vezama?

- Volim da kada je nešto moje bude samo moje i ne volim da delim. Nikada u životu nisam bila druga, kako god se to zvalo.

foto: Printscreen Youtube

Zašto ne želiš da komentarišeš vezu sa Ognjenom Vranješom?

- Šta želite da čujete na tu temu? Prošlost ostavljam gde joj je mesto i neću da o tome pričam i punim novinske stupce.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.