UDAVALA SE TRI PUTA, A SA NJIM JE PRONAŠLA SREĆU: Ovako je Lepa govorila o PREMINULOM SUPRUGU!
Lepa je Milana često posećivala, Foto: Zorana Jevtić

bila je to velika ljubav

UDAVALA SE TRI PUTA, A SA NJIM JE PRONAŠLA SREĆU: Ovako je Lepa govorila o PREMINULOM SUPRUGU!

Pevačica je sa 18 godina bila u skladnom braku sa Milanom

Objavljeno: 10:31h

Suprug kraljice narodne muzike Lepe Lukić, Milan Milanović, preminuo je danas u Kanadi.

Pevačica je sa 18 godina bila u skladnom braku sa Milanom, iako su živeli na različitim lokacijama, Lepa ga je često posećivala, a uprkos daljini, njihova ljubav je opstala tolike godine.

Njih dvoje su se retko pojavljivali u javnosti jer se Milanović nije bavio javnim poslom i nije želeo da se slika, što je pevačica otkrila jednom prilikom.

"Suprug ne voli da se slika. On živi u Kanadi. Ne boluje od toga da ide sa mnom na gradska dešavanja. Uostalom, šta će mi da imam prikolicu da vučem. Sada nije važno ko je moj čovek. U mladosti je to moglo da se zna, sada je drugačije. U braku smo 18 godina, idem često kod njega. Ne mogu svoj posao da napustim zbog njega i zato živimo na dve lokacije. Bitno je da on sve razume"- ispričala je Lepa tada.

Pevačica moćnog glasa, udavala se tri puta. U prvom braku sa Tomom Lukićem, preživela je pravi pakao, nakon toga udala se za estradnog menadžera Vladu Perovića, a treću sreću pronašla je upravo sa Milanom.

foto: Dragan Kadić

Lukićka je tokom jednog koncerta u Beogradu predstavila je svog supruga koji je bio u publici, a pevačica je ispričala kako je to izgledalo.

– Pitala sam sa bine ima li neko poznat u publici, a moj Milan je digao ruku. On je izuzetno duhovit čovek.Meni je u tom momentu sinula ideja da ga predstavim prisutnima i rekla sam da je Milan moj muž koga ne krijem.

Milan je inače rodom iz Jagodine, gde je često i odlazio.

– Šta će čovek sam kod kuće kad ja nisam tu? Milan ima više prijatelja u Jagodini i zato često odlazi. Mi se nikada nismo krili, ali prosto nismo tipovi koji idu u kafane. Ali kad ja negde pevam, nije retkost da on dođe. Putujemo zajedno i idemo gde nas niko ne zna. Nismo mi deca da cunjamo i slikamo se. - rekla je svojevremeno Lepa za Blic.

foto: Dragana Udovičić

Lepa je takođe otkrila da je njen izabranik veoma romantičan, te da joj poklanja veliku pažnju.

– Naša ljubav je lepa, a moj srećko je jedinstvena osoba. Mnogo se volimo, ali ja nisam javna ličnost da o tome govorim. Daleko od toga da se negde krijemo. Svi prijatelji znaju za nas. Ne želim da se slikam za novine i da pričam na razne teme. Ženi sam dozvolio da se bavi svojim poslom, koji je radila i pre braka – rekao je Milan Milanović tada.

Čim je saznala za tragičnu vest, pevačica je otputovala u Kanadu, kako bi se oprostila od svog supruga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.