MALOLETNU MINU JE NABEDIO DA SVE IZMIŠLJA: Sada isplivao novi snimak u kome Šako devojku navodi na BLUDNE RADNJE!
Šako Polumenta i Mina Vrbaški, rasplet, Foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić

AKO LAŽE KOZA NE LAŽE ROG

MALOLETNU MINU JE NABEDIO DA SVE IZMIŠLJA: Sada isplivao novi snimak u kome Šako devojku navodi na BLUDNE RADNJE!

Folker nastavio po starom!

Objavljeno:

Kada se pre dve godine našao u središtu skandala sa tada maloletnom Minom Vrbaški, a današnjom učesnicom "Zadruge", pevač Šako Polumenta demantovao je da joj je slao snimke koje je ona objavila na Insagramu.

Šako Polumenta
Šako Polumentafoto: Printscreen

Folker je tvrdio da čuvene rečI: "Nedostaješ, dođi da me ljubiš" navodno nisu bile upućene maloletnici, već da je ona zloupotrebila snimak iz njegovog izgubljenog telefona.

Ja ne znam ni ko je Mina, ni šta je Mina, meni je telefon nestao. Oni mogu da se igraju tim stvarima, ti ološi, te Mine, te beskarakterne devojke. Ako ona ima 17 godina i ovime se bavi, s kim se druži, pojma nemam ni ko je, ni šta je. Taj snimak, ako sam ja bio sa mojom ženom u malo lošijim odnosima, i ako ja ne mogu kao muž da joj pošaljem snimak, i ako ljudi nemaju taj filing ljubavi i poštovanja prema svojoj ženi i supruzi, ako nemaju osećaj da bi trebalo nekad da povuku ručnu, da prenesu neku pozitivnu atmosferu, zašto bih se ja stideo toga da sam poslao snimak svojoj ženi ", govorio je Polumenta za medije.

Mina Vrbaški
Mina Vrbaškifoto: Printscreen Youtube

S druge strane, Mina je iznela mnogo detalja, koji ukazuju na to da je bila u veoma eksplicitnoj komunikaciji sa Šakom.

Muvao me je stalno, slao svoje provokativne fotografije i tokom video-poziva se pokazivao go. Imam nekoliko fotografija koje mi je poslao, a na kojima je nag. Čula sam kako se on već pravda kako su to foto-montaže i da se ne radi o njegovom liku. Bila sam na nekoliko njegovih nastupa i tamo smo se uvek pozdravljali, ali nikada nisam pokušavala da sa njim ulazim u nešto više od tog pozdrava, iako je često insistirao da odemo na večeru", otkrila je za medije tada sedamnaestošodišnjakinja Mina.

Ona je navela i šta je pisalo u porukama koje joj je slao.

Zvao me je da vodimo ljubav, uvek mi je slao poruke tipa: „Ljubavi, nedostaješ mi, želim da se vidimo”, i slično. Ja sam uvek na kulturan način odbijala te ponude i pokušavala da izbegnem bilo kakvu vrstu susreta sa njim."

Međutim, kada je objavila snimak na svom Instagramu, pevač joj je tada, kako je tvrdila, poslao preteće poruke.

Pretio mi je nakon što sam objavila snimak da će on da izbaci moje provokativne fotografije u javnost. Uverena sam da nema nijednu fotografiju koju bi mogao da prosledi javnosti, ali meni svakako ovaj vid eksponiranja u javnosti nimalo ne prija", objašnjava Mina, koja je u to vreme napunila 17 godina.

Izgleda da tek sada, kada je isplivao Šakov novi eksplicitni audio snimak, ispada da Mina ipak nije izmislila ni njegov prethodni skandal.

Podsećamo, iz glasovnih poruka oženjenog pevača, koji je zavodio javnosti nepoznatu devojku bez dlake na jeziku, te pričao šta bi joj sve radio tokom seksa, reklo bi se da folker nije naučio lekciju, već da je nastavio po starom.

Bonus video

Radiša Trajković Đani druženje (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.