ĐANI RAZOČARAN U KOLEGE, ALI PONOSAN NA SUPRUGU: Pevač će nakon koncerta ČASTITI Slađu, ali ne od svojih PARA!
Radiša Trajković Đani priznaje da je njegova supruga najbolji menadžer, Foto: Sonja Spasić

šokantno priznanje!

ĐANI RAZOČARAN U KOLEGE, ALI PONOSAN NA SUPRUGU: Pevač će nakon koncerta ČASTITI Slađu, ali ne od svojih PARA!

Folker je priznao da nema boljeg menadžera od njegove supruge

Objavljeno:

Radiša Trajković Đani priznao je da je njegova supruga Slađa i te kako stroga, ali uprkos tome, ona je njegov najbolji menadžer, jer ga voli najviše i jedino je u nju siguran da ga neće izneveriti. Folker je takođe priznao, da je iznaneđen što ga je mnogo kolega "ispalilo" za koncert, ali zato je ponosan na svoju lepšu polovinu, koju će nagraditi putovanjem. Naime, dobar prijatelj poklonio je Đaniju taj put, kako bi se iskupio ženi.

foto: instagram/sladja_carpediem

Je l’ Slađa najbolji menadžer na estradi?

- Ima dosta dobrih menadžera, ali za mene je uvek najbolje kad o mojim interesima brine neko kome ja najviše verujem, a to je moja žena, definitivno. Niko me od nje više ne voli i niko mi od nje više ne želi dobro. Mnogi bi mene menadžeri sada uzeli, ko ne bi radio sa mnom? Ja sam se pogodio čak i za doček 2020. Radim non-stop. Nemam nijednu slobodnu subotu do kraja godine, sve mi je zakazano. - rekao je Đani za Alo.

Slađa je isplanirala tvoj koncert. A da li je isplanirala neki odmor posle?

- Idemo u Meksiko, u Kankun. To nas časti jedan moj prijatelj, brat, Ljuba se zove. Bili smo nas dvojica na nekom aerodromu, kasnio nam je let. Ja se zezao s njim, pa mu rekao: "Familijo, kako da se iskupim kod žene za ovo kašnjenje?" a on kaže: "Putovanjem! Brat te časti, idete u Kankun". I sve je rezervisao, uplatio, tako da idemo u Meksiko. Ja sam rezervisao avionske karte, biznis klasu.

Odeš li nekad u Pirot, u Belu Palanku, odakle je tvoja žena Slađa?

- Ja puno volim taj kraj i mene dole ljudi vole. Kuću sam im tamo lepo sredio i sve... Ali, nemam vremena da idem tamo. Obožavam pirotski kačkavalj, dok nisam neki ljubitelj peglane kobasice. Mnogo mi je ljuta i ima dosta belog luka, pa mi ne prija. Ali, zato, bez kačkavalja pirotskog ne mogu da živim.

Arbajt???

A post shared by Djani (@djanimusic) on

Ko je veći autoritet u kući - ti ili Slađa?

- Slađa. U stvari, ipak, ja. Ne znam, nikad u životu nismo tukli decu. Nikad ruku nismo digli na njih, za razliku od onoga kako je mene moj otac vaspitavao. To, ako te nije ubio od batina, nije se uopšte računalo. Zato sam ostao nizak, pošto su me non-stop mlatili, nisam mogao da porastem (smeh). Šalu na stranu, Slađa je non- stop s njima, pa je onda i ne fermaju uopšte. Ja sam često odsutan, ali onda kad sam kod kuće, neki red mora da se zna. Ali, sve u svemu, dobra su mi deca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.