OBEĆALA SAM DA ĆU JOJ PEVATI NA SVADBI: Mina Kostić uputila Dei poruku i otkrila koja je njena omiljena pesma!
Foto: Printscreen, Sonja Spasić

SVIM SRCEM UZ DEU

OBEĆALA SAM DA ĆU JOJ PEVATI NA SVADBI: Mina Kostić uputila Dei poruku i otkrila koja je njena omiljena pesma!

Mina Kostić bila je gost u Jutarnjem programu i tom prilikom je govorila o svojim poslovnim planovima, a nije mogla a da ne spomene voditeljku Deu Đurđević

Objavljeno:

Voditeljka Dea Đurđević (27) uspešno se oporavlja na VMA posle saobraćajne nesreće u kojoj je doživela teške telesne povrede. Njene kolege i prijatelji odmah su se oglasili i pružili joj reči podrške.

foto: Printscreen / Instagram

Mina Kostić bila je gost u Jutarnjem programu i tom prilikom je govorila o svojim poslovnim planovima, a nije mogla a da ne spomene voditeljku Deu Đurđević, koja je u četvrtak ujutru doživela tešku saobraćajnu nezgodu.

foto: Stefan Jokić

- Želim da iskoristim priliku da pozdravim našu dragu Deu. Mnogo sam se potresla kad sam ujutru ustala i videla šta se desilo. Nisam mogla da verujem. Drago mi je da je sve u redu, hvala dragom Bogu. Pozdravljam je puno. Svim srcem sam sa njom. Obećala sam joj da ću joj pevati na svadbi i stvarno joj želim puno puno zdravlja, to je najbitnije. Vodite računa o sebi, jedva čekam da zapevamo i zaigramo na svadbi. Njena omiljena pesma je ''Stariji čovek'' - rekla je Mina u ''Novom jutru''.

Bonus video

PORNO AFERA JK I VRANJEŠA 30 DANA TRESE REGION: Sad Karleuša odlučila da stavi novu MASKU i niko ne može da je prepozna

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.