ŽENAMA ZBOG OVOGA NE TREBA DA SE SEČE GLAVA: Lepa Brena progovorila o Karleušinom skandalu, njene reči kidaju!
JK i Lepa Brena, Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

sačekala da se stiša, pa zagrmela!

ŽENAMA ZBOG OVOGA NE TREBA DA SE SEČE GLAVA: Lepa Brena progovorila o Karleušinom skandalu, njene reči kidaju!

Folk zvezda rekla iskreno šta misli!

Objavljeno:

Iako je bila na egzotičnom odmoru, Lepa Brena je zahvaljujući internetu i na Bora Bori ispratila aferu Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa.

foto: Damir Dervišagić

Folk zvezda nije propustila priliku da prokomentariše jednu od najaktuelnijih tema u javnosti i istakne kako je uz Jelenu u svakoj situaciji.

- Jeleni bih uvek bila podrška, bez obzira šta se dešava! Ne samo Jeleni, nego i svakoj ženi. Ja sam, nekako, mnogo više na ženskoj strani. Bez obzira, šta god da radimo, ne treba da nam se seče glava. Nismo nikoga ubile, nije ni ona nikoga ubila. Tako da, šta god da je, tu smo za nju - poručila je Brena.

foto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram

Podsetimo, Jelena je posle porno afere, otišla kod muža Duška Tošića u Kinu, gde je sa ćerkama proslavila njegov rođendan. Ona je objavljivala fotografije na kojima deluju kao idilična porodica, a potom se vratila u Srbiju, kako bi snimala "Zvezde Granda", ali i nove pesme.

foto: Printscreen Instagram

Takođe, njen menadžer je odgovorio na spekulacije da se pevačica razvodi i demantovao te priče. Kasnije, sa porodicom je otišla na odmor u Dubai.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.