MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ OSVANUO NA INSTAGRAMU SA DVE HOLIVUDSKE DIVE: Evo šta kaže pevačica na to! Hit!
Dragana Mirković uživa u Holivudu, Foto: Privatna arhiva

tONI JOJ UZVRAĆA UDARAC ZBOG VAN DAMA?!

MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ OSVANUO NA INSTAGRAMU SA DVE HOLIVUDSKE DIVE: Evo šta kaže pevačica na to! Hit!

Imponuje joj što je njen suprug u društvu svetskih diva!

Objavljeno:

Folk zvezda Dragana Mirković na svom Instagram profilu pohvalila se kako njen suprug Toni Bijelić uživa u društvu holivuskih diva.

Pevačica je na društvenoj mreži izazvala lavinu komentara kada je objavila sliku svog muža sa manekenkom Kejt Mos i glumicom Pamelom Anderson. Fotografija je nastala u Los Anđelesu, a Dragana je poznata po tome što često postavlja fotke sa svetski poznatim facama.

foto: Printscreen

Mirkovićka i njen suprug u odličnim su odnosima i sa legendarnim glumcem Žan Klod Van Damom, pa je javnost upoznata i sa tim, jer je Gaga objavljivala slike nastale i tokom njihovih druženja.

foto: Privatna arhiva

Ispod Tonijeve fotografije sa svetskim lepoticama nizali su se komentari oduševljenih fanova, ali onaj koji je privukao najviše pažnje jeste upravo onaj koji je napisala Dragana.

foto: Printscreen

Kako su komentarisali njeni obožavaoci, dopada im se što Mirkovićeva nije ljubomorna na druženje svog muža sa seks-bombama, već se i ona time hvali.

- Moja ljubav u prelepom društvu - poručila je folkerka.

foto: Privatna arhiva

Inače, Dragana i Toni uživaju hotelu "Beverli Vilšajer For Sizons" u kome je svojevremeno sniman kultni film "Zgodna žena".

foto: Damir Dervišagić

Pevačica i biznismen u Los Anđeles su otišli na poziv prijatelja, glumca Žan Klod Van Dama, a dane provode u razgledanju znamenitosti i druženju sa holivudskom elitom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.