NAKON RAZVODA ŽELI PONOVO DA STANE NA LUDI KAMEN: Sviđa joj se jedan BIZNISMEN, a evo o kome je reč! (FOTO)
Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

SAZNAJEMO

NAKON RAZVODA ŽELI PONOVO DA STANE NA LUDI KAMEN: Sviđa joj se jedan BIZNISMEN, a evo o kome je reč! (FOTO)

Pevačica je nedavno ponovo obukla venčanicu i od tada ne prestaju priče o njenom drugom braku

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar boravi na Kopaoniku, gde se opušta, ali i zamišlja svog idealnog muškarca sa kojim će, po drugi put, stati pred oltar.

Pevačica je nedavno ponovo obukla venčanicu i od tada ne prestaju priče o njenom drugom braku, a kako mu se i sama nada, nesumnjivo je da će do toga u izvesnoj budućnosti i doći.

Ona je u jednoj emisiji govorila upravo o svojim željama i novom braku.

"Volela bih da ponovo stanem na ludi kamen. Volela bih da ponovo budem žena nečija. Sve je to lepo stvarno", priznala je Kija.

A onda je otkrila kako će izgledati drugo venčanje. Prvo, sa Slobom Radanovićem već je poznato svima, fotografije i snimci preplavili su internet posle njihovog zajedničkog učešća u rijalitiju. Međutim, par se razveo tokom prošle godine, odmah po izlasku, pa se Kristina oprobala u muzičkim vodama.

"Novo venčanje zamišljam kao i ono što sam oduvek volela. Da bude intimno, samo kumovi i mi i to je to. Nikad nisam bila fan velikih venčanja. Da bude intimno, da bude puno ljubavi. Može da bude i neka destinacija. Ili samo ručak, videćemo", rekla je Kockareva, pa dodala uz osmeh:

"Sigurno se nisam zaljubila u nekoga ko je poznat javnosti. A i da nije poznat, sigurno bi postao".

Sve zanima njen odnos sa bivšim suprugom, sa kojim se viđa zbog poslovnih obaveza. Naime, oni imaju zajedničkog menadžera.

"Nisam u kontaktu sa Slobom. Jednostavno nemam šta više da pričam sa njim. Nemamo o čemu da pričamo više preterano", bila je kratka pevačica.

A onda je šokirala sve, kada je izjavila da mašta o Andreju Meljničenku. Naime, na pitanje novinara kako bi izgledao njen idealna buduću muškarac koga toliko priželjkuje, i da li bi bio neki biznismen u pitanju, Kockareva je imala spreman odgovor.

Andrej Meljničenko
Andrej Meljničenkofoto: Profimedia

"Izgledao bi kao naš Balkanac. Obrazovan, romantičan, kulturan, lojalan i da me voli. Recimo, Meljničenko, da nije oženjen", priznala je Kija u emisiji "Premijera vikend specijal".

Podsetimo, Andrej Meljničenko, ruski milijarder, poznatiji u našim krugovima kao "najpoznatiji srpski zet" u srećnom je braku sa Sandrom Meljničenko od 2005. godine.

Bonus video

PREVIŠE SAM LEPA DA BIH OSTALA SAMO NA JEDNOM BRAKU! Kija ne odustaje od ljubavi: U jednoj venčanici je Slobi rekla DA, a u ovoj planira DRUGU SVADBU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.