ZGAZILA MU MUŠKOST, A ON REŠIO DA JE NAJSTRAŠNIJE POKOPA: Vranješ sprema OSVETU, a ovo mu je PLAN! TI CRVE MALI...
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

osveta

ZGAZILA MU MUŠKOST, A ON REŠIO DA JE NAJSTRAŠNIJE POKOPA: Vranješ sprema OSVETU, a ovo mu je PLAN! TI CRVE MALI...

Vrednost sudskog spora, odnosno novčano potraživanje na ime Vranješovog pretrpljenog duševnog bola, iznosi dva miliona dinara

Objavljeno:

Sav novac koji eventualno bude dobio od Jelene Karleuše na ime nematerijalne štete u parnici, Ognjen Vranješ planira da da u humanitarne svrhe, saznaje Kurir.

Fudbaler je u petak po podne podneo dve privatne tužbe Prvom osnovnom sudu, kao i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog pretnji i uvreda koje mu je uputila pevačica preko društvenih mreža.

Vrednost sudskog spora, odnosno novčano potraživanje na ime Vranješovog pretrpljenog duševnog bola, iznosi dva miliona dinara, a sud će u procesu odlučiti o visini odštete. Nakon donošenja presude, fudbaler će dobijeni novac uplatiti u humanitarne svrhe.

- Ognjenov cilj nije bio da zaradi novac od ovih tužbi, već da Jeleni pokaže da ne može da mu preti i da ga javno ponižava, a da za to ne snosi posledice. Verovatno je da on neće dobiti baš toliki iznos kao što piše u tužbi, ali koliko god da bude, on neće zadržati ni dinar za sebe. Pare će dati onima kojima su neophodne. Mnogo je ljut i povređen i siguran sam da neće odustati do kraja, nema šanse da se predomisli i povuče tužbe - rekao je izvor blizak fudbaleru za Kurir.

Oglasila se JK
Oglasila se JKfoto: PRINTSCREEN

Podsetimo, razlog zbog kojeg je Vranješ podneo tužbe protiv JK jeste njeno saopštenje u kojem ga je izvređala i pretila mu, nakon što je u javnosti objavljeno da su njih dvoje u šemi.

- Ti crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde, ni u klubu, niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko go*no! Žalim tvoju ženu i tvoje dete! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo! Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Jer će te je*ati prvi muškarac koji naleti na tebe! Je*aće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu. Je*em li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje - napisala je Karleuša tada. Advokat tvrdi: Vranješ će dobiti maksimalno 300.000 dinara

Poznati advokat Nebojša Perović kaže da su šanse da Ognjen odbije dva miliona odštete od Karleuše ravne nuli.

- Što se tiče tužbe za naknadu nematerijalne štete, mislim da je tužbeni zahtev od dva miliona dinara preveliki. Prema mojoj proceni i na osnovu sudske prakse, smatram da bi Vranješ mogao da dobije od 100.000 do najviše 300.000 dinara. Procenjujem da će to biti nešto više od sto hiljada - kaže Perović i dodaje da će nadležno tužilaštvo brzo reagovati po krivičnoj prijavi fudbalera.

- Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal je nadležno za takve slučajeve, s obzirom na to da je pretnja upućena posredstvom društvenih mreža. Najpre mora da se sprovede istraga, da se utvrdi da li kod Ognjena postoji strah zbog pretnji koje su mu upućene. Smatram da će odluka o podizanju optužnice brzo biti doneta - zaključio je advokat.

Bonus video

ŽESTOK MOMAK OGNJEN VRANJEŠ OGLASIO SE PRVI PUT POSLE PORNO SKANDALA SA JK! Dok mafija poručuje: Žene javite se! Nije važno KAKVE STE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.