OVO JE OTAC NEBOJŠE GLOGOVCA: Nekad je bio sveštenik, a danas je održao opelo u znak godišnjice SINOVLJEVE SMRTI!
Nebojša Glogovac, Foto: Printscreen

BIO JE UZ GLUMCA DO SMRTI

OVO JE OTAC NEBOJŠE GLOGOVCA: Nekad je bio sveštenik, a danas je održao opelo u znak godišnjice SINOVLJEVE SMRTI!

Tuga ne prolazi

Objavljeno: 16:13h

Legendarni glumac Nebojša Glogovac odrastao je u Pančevu, gde je njegov otac Milovan služio kao prota u Crkvi Uspenja Presvete Bogorodice, u narodu poznatijoj kao „crkva s dva tornja“. Otac je već nekoliko godina u penziji, a kako pričaju njegove kolege, bio je svaki dan uz svog naslednika sve do smrti.

Otac Nebojše Glogovca
Otac Nebojše Glogovca foto: Sonja Spasić

Porodica i prijatelji su se danas okupili na grobu glumca Nebojše Glogovca povodom opela u znak godišnjice smrti glumca, koje je i održao Nebojšin otac Milovan.

foto: Sonja Spasić

Na Novo groblje, došla je Nebojšina nevenčana supruga Milica Šćepanović, koja je na njegovom grobu ostavila buket crvenih ruža. Od Nebojšinih kolega pomenu su prisustvovali Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Nikola Kojo i mnogi drugi.

foto: Sonja Spasić

Podsetimo, za vest da je Nebojša teško bolestan javnost je saznala 30. januara 2018. godine.

foto: Dado Đilas

Nebojši se zdravstveno stanje naglo pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, a po savetu prijatelja i lekara otišao je i u Nemačku po pomoć, prvih dana tekuće godine. U bolnici u kojoj je bio urađeni su mu detaljni pregledi, ali se posle konsultacija sa lekarima ipak odlučio za povratak u Beograd, gde je na kraju i podlegao teškoj bolesti.

Nebojša Glogovac, sahranjen je 12. februara na Novom groblju u Beogradu, a hiljade ljudi ispratili su velikog glumca na večni počinak. Glogovac je bio poznat kao skroman čovek kojeg slava ne zanima. Nebojša Glogovac rođen je 1969. godine u Trebinju, a umro je 9. februara 2018. godine.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.