VRANJEŠ I TOŠIĆ BAŠ IMAJU ISTI UKUS ZA ŽENE: Muvali istu manekenku, ona priznala vezu s Karleušinim mužem!
Ni Duško nije cvećka, Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

IMA LI KRAJA AFERAMA?

VRANJEŠ I TOŠIĆ BAŠ IMAJU ISTI UKUS ZA ŽENE: Muvali istu manekenku, ona priznala vezu s Karleušinim mužem!

Vladana prvo nije želela uopšte da govori o svojoj prošlosti sa Tošićem, da bi na kraju potvrdila priču

Objavljeno: 09:50h

Vladana Railić, misica iz Beograda koju su muvali i Duško Tošić i Ognjen Vranješ, potvrdila je da je bila u emotivnoj vezi sa suprugom Jelene Karleuše.

Detalje nije želela da otkriva, kao ni tačno vreme kada su u vezi uživali. Za razliku od Duška, na čije je udvaranje odgovorila, sa Vranješem nikada nije želela ni kafu da popije.

foto: Printscreen Instagram

- Vladana i Duško su se viđali nekoliko meseci. Sve je počelo dopisivanjem na Instagramu, a završilo se skupim poklonima, večerama i putovanjima. Iako je veza bila tajna, oni su se na javnim mestima ponašali kao pravi zaljubljeni par - ispričao je izvor blizak manekenki.

foto: Printscreen

- Njoj je od samog početka bilo jasno da će to trajati kratko i da će biti tajno, kao i da on nikada neće ostaviti suprugu zbog trenutne kombinacije. Međutim, nije mogla ni da pretpostavi da će se zaljubiti u njega, kao i on u nju. Razlaz je oboma teško pao, ali je bio neminovan - objašnjava izvor.

Vladana prvo nije želela uopšte da govori o svojoj prošlosti sa Tošićem, da bi na kraju potvrdila priču.

foto: Printscreen

- Molim vas ja ne bih ništa komentarisala. U dugoj sam i ozbiljnoj vezi, verena sam i ne želim da pričam o svojoj prošlosti. Šta je bilo pre, bilo je. To se više ne računa. Mogu vam samo reći da je Duško divan čovek i otac i odličan frajer. Nije mi jasno kako je Jelena mogla da ga zameni onakvim seljakom kakav je Vranješ - rekla je Vladana i dodala:

- Vranješ mi je godinama pisao i muvao me, ali sa njim nisam želela ni kafu da popijem. Duška znam odlično - bila je zagonetna ova lepotica.

Bonus video

ONA SE SA DUŠKOM I ĆERKAMA PRŽI U DUBAIJU, A S DRUGE STRANE... Ovaj muškarac uz šampanjac pozdravlja Jelenu Karleušu!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.