ĐOLE SNIMA DOKUMENTARAC O BRENDU ĐOGANI: Nadam se da se Gagi i Anabela neće ljutiti!
Đogani o svom novom projektu, Foto: Printscreen Youtube

Brend đogani

ĐOLE SNIMA DOKUMENTARAC O BRENDU ĐOGANI: Nadam se da se Gagi i Anabela neće ljutiti!

Promenio sam koncept celog filma.

Objavljeno:

Đole Đogani je u ranijim intervjuima spominjao ideju o snimanju dokumentarca o brendu "Đogani", a sada je otkrio da je u međuvremenu u potpunosti promenio prvobitni koncept.

foto: Damir Dervišagić

- Mnogo toga sam promenio. Promenio sam koncept celog filma. Sada je to više bajkovita priča o jednom vremenu, o ljudima iz tog vremena, o načinu na koji su razmišljali, o staroj, dobroj Jugoslaviji. U prvoj varijanti, više se pričalo o estradi. Mnogi neće moći da veruju da sam ja uradio taj film - otkrio je Đole za Scandal, dodajući da je izbacio tri četvrtine materijala vezanog za Lepu Brenu.

foto: Emily Braun

- Brena je ionako izašla sa svojim dokumentarcem. Pričao sam svoju priču o ljudima sa kojima sam radio - sa Zdravkom Čolićem, Brenom, Vesnom Zmijanac, najvećim zvezdama tog vremena sam radio koreografiju. Da ne bih pričao, preokrenuo sam priču, da pričam o sebi. Draganu (prim.aut. Mirković) sam u filmu zadržao, onakvu kakvu je niko ne zna - dodao je Đogani, da bi se potom osvrnuo na članove svoje porodice.

foto: Dragana Udovičić, Printscreen

- A što se tiče Gagija i Anabele, nadam se da se oni neće ljutiti. Imam živih materijala iz bekstejdža. Svuda gde smo išli, ja sam snimao svojom kamerom. Odnosno, moj brat, Adamov otac i ja... Ništa strašno, ali ima vrlo zanimljivih pričica. To je u stvari naš rijaliti od pre dve-tri decenije - zaključio je on.

Bonus video

OVAKVU BRENU DO SADA NISTE VIDELI! PEVAČICA POKAZALA JEZIK: Odmor na Bora Bori toliko je opustio Živojinoviće, da su STVARI IZMAKLE KONTROLI!

(Espreso.co.rs / Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.