IMAM DETE OD 5 GODINA, HOĆU DA ŽIVIM NORMALNO I PONEĆU KANABIS: Pevačica čvrsta u svojoj odluci!
Nika Antolos se suočila s dijagnozom multiple skleroze, Foto: Printscreen Youtube

POSLALA PISMO PREDSEDNICI

IMAM DETE OD 5 GODINA, HOĆU DA ŽIVIM NORMALNO I PONEĆU KANABIS: Pevačica čvrsta u svojoj odluci!

Nadležnima poručuje da je slobodno pretražuju na granici jer će imati kanabis

Objavljeno:

Na pismo koje je poslala predsednici Kolindi Grabar Kitarović, pevačica Nika Antolos još uvek nije dobila odgovor. Pre dva meseca Nika se suočila s dijagnozom multiple skleroze i uputila je pismo pomoći predsednici u kome traži legalizaciju ulja kanabisa koji obolelima olakšava simptome ove bolesti.

foto: Reuter

Za IN magazin 29-godišnja pevačica juče je rekla: – Najstrašnije mi je od svega što ja s 29 godina ne znam hoću li biti živa, u kolicima, i dalje u bolovima, ili puno bolje s 30. Ja pojma nemam. Moje dete raste, moje dete, ja njoj ne mogu da obećam hoću li biti tu za dve godine ili neću.

Nika je mama petogodišnje Siene i kaže da je spremna da sedi svaki dan na Markovom trgu dok se ne legalizuje ulje kanabisa koje bi pomoglo i hiljadama obolelih od ove bolesti u Hrvatskoj.

foto: Printscreen Youtube

– Dajem još pet dana, danas je ponedeljak, a u petak, u petak je zadnji dan za odgovor, zato što oni imaju konstantno neka pravila, ali imam ih i ja – poručuje Nika. Nadležnima poručuje da je slobodno pretražuju na granici jer će imati kanabis. – Hoću da živim normalno. Imam dete od pet godina, ne mogu ja s 29 da venem sebi naočigled, a da ljudi oko mene koriste nešto što bi mi pomoglo – izjavila je Nika za HRT.

Bonus video

ŽIVOJINOVIĆI NA BORA BORI: Brena se ni ajkula ne plaši!

(Espreso.co.rs/ Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.