DA JE BOLEST NIJE POBEDILA, DANAS BI SLAVILA 73. ROĐENDAN! BRAT POKOJNE PEVAČICE NEUTEŠAN: Ostao sam sam!
Usnija Redžepova danas bi slavila 73. rođendan, Foto: Printscreen

TUGA NE PROLAZI

DA JE BOLEST NIJE POBEDILA, DANAS BI SLAVILA 73. ROĐENDAN! BRAT POKOJNE PEVAČICE NEUTEŠAN: Ostao sam sam!

U jednom od najskorijih pojavljivanja u javnosti, njen brat priznao je da je i godinama nakon njene smrti neutešan

Objavljeno:

Usnija Redžepova preminula je 1. oktobra 2015. Tri godine bolovala je od raka pluća, a želja koja je nije napuštala bila je da ozdravi i ponovo stane na noge. Uprkos nepodnošljivim bolovima pevačica se hrabro borila do samog kraja.

- Ne puštajte me, ostanite sa mnom. Umirem! Gotova sam! Borim se koliko mogu, hoću da ozdravim - rekla je tada Usnija za Kurir, ali je opet skupila snagu da nastavi:

foto: Printscreen

- Svakodnevno se mučim s bolovima i teško dišem. Stanje mi se mnogo pogoršalo. Ležim u krevetu, jedva uspevam da sedim. Pokušala sam da ustanem kako bih prošetala, ali ne mogu se osloniti na noge. Dosta sam smršala, kao da nisam ja, ljudi me čak i ne prepoznaju. Pijem samo vodu, nemam snage ni da jedem - bile su Usnijine reči.

U jednom od najskorijih pojavljivanja u javnosti, njen brat priznao je da je i godinama nakon njene smrti neutešan. Na sam spomen sestrinog imena, Rešet se rasplače. Duboko pogođen porodičnom tragedijom, ističe kako je u poslednjih nekoliko godina ostao sasvim sam. Pokazujući na grobna mesta braće, njihovih žena, pa i sestre Usnije u jednoj emisiji, sa velikom tugom u glasu izustio je samo:

foto: Printscreen

- Ostao sam samo ja.

Usnija bi danas proslavljala 73. Bila je jedna od retkih koja može da se pohvali bogatom diskografijom i hitovima kao što su "Rasule se kose moje", "O, pesmo moja", "Ja sa juga, ti sa severa"... Takođe, ostala je upamćena kao čuvena Koštana - lik iz romana Bore Stankovića koji je dugo igrala na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu. Sahranjena je u Skoplju.

Bonus video

STANIJA PRED PONOVNI ULAZAK U RIJALITI SNIMILA KLIP U SVOM STANU! OVO ŠTO SE DEŠAVA ZABRINULO FANOVE: Ja ću da odlepim! Ovo je POTPUNI KOLAPS!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.