ZA NJEGA SU PISALI DA JE GEJ: Boban Rajović progovorio O ZABRANJENIM TEMAMA i istopolnim brakovima!
Boban Rajović je već dugo na sceni, Foto: Dragana Udovičić

ŠOK INTERVJU

ZA NJEGA SU PISALI DA JE GEJ: Boban Rajović progovorio O ZABRANJENIM TEMAMA i istopolnim brakovima!

Popularni pevač progovorio na mnoge tabu teme

Objavljeno:

Pevač Boban Rajović izneo je svoj stav o zabranjenim temama.

Gejevi i deca

Meni je teško da pričam na temu gej braka, jer šta god bih rekao, to bi bio mač sa dve oštrice. Pogotovo što su za mene pisali da sam gej, a to me je zabolelo. Ali protiv gejeva nemam ništa, pod uslovom da nikog ne ugrožavaju i da rade to što rade u svoja četiri zida. Ovo kažem jer ne volim javna ispoljavanja privatnosti, a što se usvajanja dece tiče, mislim da Balkan još nije spreman na to.

Lake droge

Droga je izbor i čvrsto sam uveren da niko ne može da nas natera da konzumiramo ili ne konzumiramo opijate. Svaka zavisnost je loša, bilo da je kocka, droga ili alkohol. Bila droga legalna ili ne, onaj ko hoće da je koristi naći će način da to uradi, pa makar kamenje padalo sa neba.

foto: Damir Dervišagić

Prostitucija

To je najstariji zanat na svetu i neko se odluči za prostituisanje jer ga muka natera, neko zbog lake zarade, ali, i da se legalizuje, postojale bi žene koje to krijući rade. Jedno je sigurno, prostitucija se ne može iskoreniti. Ako su glavni argumenti u prilog legalizaciji prostitucije profit od poreza i zdravlje žena, onda one treba da imaju i tu opciju.

Abortus

Ne možemo zabraniti ženama da abortiraju. Tragično je da ima više abortusa nego porođaja, ali ne treba ulaziti u razloge zašto se neko odlučio na taj potez. Ne nose muškarci decu devet meseci u stomaku i prirodno je da je ta odluka na ženama, a one najbolje znaju pod kojim okolnostima se odlučuje na takav korak.

Samoubistvo

Više sam za to da je to kukavičluk, ali treba uzeti u obzir da je i to neka vrsta bolesti.

foto: Filip Plavčić

Psihijatar

Nije sramota ići kod psihijatra, jer je to lekar svaki drugi. Često sam od prijatelja slušao da su uz pomoć psihijatra uspeli da prebrode životne probleme. Mislim da je u današnje vreme čak poželjno posećivati psihijatra. Ukoliko čovek ne može sam da se izbori sa problemima, to je najbolje rešenje.

Život posle smrti

Poštujem svačiju veru i svačiji je izbor u šta će verovati. Dobro je kada vera postoji u čoveku i ne znam kako žive oni koji ni u šta ne veruju. Ne znam šta se desi posle smrti, ali čvrsto verujem da nešto iznad svih nas postoji.

Eutanazija

U slučaju da neko nema drugi izlaz, da je beznadežno u bolovima, to mi je sasvim u redu. Sve u svemu, to je teška odluka i nikom ne bih poželeo da bude u poziciji da odlučuje o tuđem životu.

Seks na eks

Većina ljudi je probala, a mnogima je seks na jednu noć kao „dobar dan“. Nikome se ne treba mešati u seksualni život, niti treba da vodimo računa ko sa kim ide u krevet. Ali ako već često menjate partnere, onda je važno da se zaštitite, jer tako brinete o sebi i drugima.

Bonus video

MILIGRAM U VRHU SVETSKE UMETNOSTI: Naš kompozitor našao se među 250 VIP zvanica, jedini sa naših prostora!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.