KARLEUŠA ISKOPIRALA SVETSKOG UMETNIKA: Njen nastup je ČIST PLAGIJAT, a evo i DOKAZA! (FOTO)
Karleuša opet nije originalna, Foto: Printscreen

UNIKAT ILI DUPLIKAT?

KARLEUŠA ISKOPIRALA SVETSKOG UMETNIKA: Njen nastup je ČIST PLAGIJAT, a evo i DOKAZA! (FOTO)

Ispostavilo se da ovaj "umetnički poduhvat" uopšte nije originalan

Objavljeno:

Jelena Karleuša digla je veliku prašinu nastupom na regionalnoj dodeli muzičkih nagrada, gde je premijerno predstavila svoj novi singl pod nazivom "Lajk". Ovo je ujedno bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon skandala sa Ognjenom Vranješom.

Iako se trudila da publici prikaže originalan nastup, on zapravo i nije baš originalan. Pesmi "Lajk" prethodilo je obraćanje publici u vidu snimka na kojem na znaku pored puta visi beživotno telo, dok Jelena Karleuša čita ofove i obraća se svima koji pesmu slušaju.

foto: Printscreen Youtube

Ispostavilo se da ovaj "umetnički poduhvat" uopšte nije originalan. Naprotiv, njen nastup ideja je drugog umetnika koji je predstavio zamisao još u julu prošle godine.

Reč je o direktoru fotografije i članu saveza ruskih fotografa koji se bave umetnošću - Platona Jurika. On je svoju fotografiju objavio 17. jula 2018. godine.

Ono što je svakako interesantno, jeste da umetnika na Instagramu prati i Jelenin menadžer i najbolji prijatelj, koji se ujedno često potpisuje i kao kreativni direktor. Ovaj put, očigledno je da je njen tim ukrao ideju od ovog ruskog fotografa.

Bonus video

Nina Badrić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.