UOPŠTE NE ZNAM KAKO ME TO SNAŠLO: Po povratku sa EZGOTIČNE destinacije, Željko morao HITNO kod LEKARA! (VIDEO)
Jovana Joksimović i Željko Joksimović, Foto: Filip Plavčić

VOLE SE

UOPŠTE NE ZNAM KAKO ME TO SNAŠLO: Po povratku sa EZGOTIČNE destinacije, Željko morao HITNO kod LEKARA! (VIDEO)

Destinaciju na kojoj su se pre sedam godina zavetovali na večnu ljubav kažu da će iznova obilaziti

Objavljeno:

Bračni par Joksimović odlučio je da zimovanje zameni letovanjem, pa su se nedavno vatili sa Maldiva, gde su bili bez naslednika.

Destinaciju na kojoj su se pre sedam godina zavetovali na večnu ljubav kažu da će iznova obilaziti, i to baš na godišnjicu braka, jer je tada u Srbiji hladno, piše Blic.

Da im je prijala promena vremena, pokazali su i nedavno kada su zasijali na crvenom tepihu MAC nagrada. Iako su više od deset dana proveli na Maldivima, preplanuli su umereno.

- Je l‘ nam je tu boja? - našalila se Jovana, i dodala:

- Jao, ja kao da nisam bila, ali hvala ako se primećuje.

Željko objašnjava da je sa suprugom uživao u čarima ove destinacije, ali da su se mnogo više odmarali u hladu nego na suncu.

- Nismo se trudili nešto previše da budemo na suncu, ali uživali smo kao i svake godine. Bože zdravlja, tu tradiciju nećemo prekidati. Divno je bilo, zaista - kaže pevač, koji je ujedno na odmoru napunio baterije za predstojeće koncerte u Zagrebu.

- Zagreb mi predstavlja veliku ljubav, Hrvatska mi je 2004. godine kada sam bio na Evrosongu sa pesmom „Lane moje” dala 12 poena i veliki vetar u leđa. Osećao sam se jako ponosno zbog toga. To je veliki preokret u muzičkom smislu. Sremni smo da napravimo dva koncerta i svakako da slavimo ljubav - kaže pevač, aludirajući na Dan zaljubljenih, koji je samo dan pre njegovih koncerata.

To što je odmah nakon povratka sa putovanja dobio upalu uva nije mu uništilo putovanje, a ni sprečilo da se pojavi na MAC dodeli nagrada, gde je uzeo dve nagrade.

- Da, prvo je Kosta imao upalu, pa sam je dobio i ja. Poslednju upalu uva sam imao pre tačno 42 godine. I uopšte ne znam kako me je to snašlo. Čujem dobro, ali malo me boli. Pogotovu kada se nasmejem.

Joksimović priznaje da voli manifestacije koje okupljaju muzičare iz celog regiona, ali da ne zna koliko je nagrada do sada dobio.

- Zaista bih voleo da znam koji je tačno broj, voleo bih da se pozabavim time u budućnosti, da prebrojim. U ovom trenutku zaista ne znam, ali sve su mi veoma drage. Često ih gledam, bez obzira da li su kod kuće ili u studiju. Sada su podeljene, pa neke držim u porodičnom domu, a neke na mestu gde radim - objašnjava Joksimović.

Željko: Još sam mlad da bih imao naslednika

Željko Joksimović važi za jednog od najboljih muzičara ne samo u Srbiji, već i u regionu. Kako se na muzičkoj sceni pojavio veliki broj mladih umetnika, pitali smo Joksimovića da li vidi svog naslednika među njima.

- Ja sam mlad čovek, što bi me neko nasledio? Pitajte me to za 30 godina - kroz osmeh je poručio Željko.

Bonus video

DARA BUBAMARA VIŠE NIJE ISTA: Pevačica liniju dovela do savršenstva, a onda odsekla KOSU! Kakva PROMENA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.