NAKON SREDNJE ŠKOLE KUPILA JE STAN NA BANOVOM BRDU: Evo kako je živela pre nego što se uselila u VILU na Dedinju!
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Filip Plavčić

velika promena

NAKON SREDNJE ŠKOLE KUPILA JE STAN NA BANOVOM BRDU: Evo kako je živela pre nego što se uselila u VILU na Dedinju!

Komšije se i dalje sećaju vremena kada je Ceca ovde živela

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović, dok je još išla u srednju školu živela je u Žitorađi i nije ni razmišljala o prelasku u srpsku prestonicu.

Međutim, pre svog punoletstva kupila je stan na Banovom brdu. 1990. album "Pustite me da ga vidim" bio je prodat u 350.000 primeraka, a godinu dana kasnije album "Babaroga" oborio je sve rekorde, te je pevačica odlučila da zarađeni novac uloži u nekretnine. Ipak, kako je stan morao da se renovira, ona je sa prijateljicom Dragicom počela da živi u srcu Vračara, piše Blic.

Na četvrtom spratu te stambene zgrade i dalje je stan u kojem je Ceca provela prve dane u Beogradu. Nakon nekoliko meseci, Ceca se preselila u svoj stan na Banovom brdu i tu je živela do udaje. Komšije se i dalje sećaju vremena kada je Ceca ovde živela.

"Dobro ste me podsetili. Uvek se svima nama ljubazno javljala i pozdravljala, a bila je prelepa. Kao anđeo", ispričala je jedna starija gospođa, kojoj je Ceca bila komšinica.

Mlađe generacije koje žive u ovoj zgradi, ne sećaju se perioda kada se u nju doselila folk diva, ali su od starosedelaca čuli za tu priču. Mnogi su čak mislili da je to samo mit.

"Kada je snimila pesmu 'Kukavica' i 'Šta je to u tvojim venama' ljudi su se ispod prozora skupljali i pevali njenu pesmu. To je bilo da ne poverujete, celom ulicom je odjekivala ta pesma, cveće je svakim danom stizalo ovde. Koliko je to bilo cveća, mislim da je mogla da otvori najveću cvećaru u Beogradu", ispričala je jedna gospođa.

Sa Željkom Ražnatović Arkanom zajednički život najpre je počela u Diplomatskom naselju i tamo su živeli sve do 1997, dok kuća u Ljutice Bogdana nije bila završena.

Bonus video

Dok je Ceca pevala jedan od najvećih hitova ćerka Anastasija joj se pridružila!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.