DUGO JE KRILA OD JAVNOSTI: Milica Pavlović plaćala pesmu na RATE, jer nije imala dovoljno NOVCA!
Milica Pavlović, Foto: Printscreen

priznala

DUGO JE KRILA OD JAVNOSTI: Milica Pavlović plaćala pesmu na RATE, jer nije imala dovoljno NOVCA!

Vidno raspoložena Milica Pavlović predstavljala je svoj novi album Zauvek dok ju je starija koleginica Ana Bekuta podržala u svemu

Objavljeno:

U popularnoj emisiji na DM SAT televiziji “Utorkom u 8“ gošće su bile Ana Bekuta i Milica Pavlović.

Vidno raspoložena Milica Pavlović predstavljala je svoj novi album “zauvek” dok ju je starija koleginica Ana Bekuta podržala u svemu ali i pomogla joj je pri odabiru kompizicija za album.

Milica Pavlović je u jednom trenutku otvorila dušu i ispričala priču koju je dugo krila od očiju javnosti. Pevačica je zapravo ispričala, kako je došla do grčkog kompozitora Fivosa i kako ga je molila da joj omogući plaćanje na rate jer nije imala dovoljno novca da isplati pesmu odjednom. Milica je ispričala detalje razgovora ali isusreta sa Fivosom:

Fivos je kompozitor koji je prvi put dosao u Beograd zbog mene. Ja sam dobila, da kazem na lepe oci njegov broj telefona. A on kaze ne znam zasto sam se javio. Kada sam ga pozvala rekla sam “ ja sam tvoj najveci fan, ja pratim tvoju muziku”. Ja sam clan jedne produkcijske kuce, cak evo nesto sto nikad zaista nisam ispricala, ja sam pesmu “Mogla sam” isplacivala u ratama, ja nisam imala da platim odmah tu pesmu. On mi je dao 6 meseci da isplatim tu pesmu, I rekao mi “veruj mi ja ovo u zivotu nisam doziveo da mi neko placa pesmu kroz rate”. Rekla sam mu “Ali ja ne mogu drugacije, zelja mi je da imam tvoju kompoziciju”. Ja sam se njemu u toj mojoj iskrenosti dopala, osvojila sam ga.

-On je mene saslusao, pa mi je rekao “javicu ti se i spustio mi slusalicu, a ja ni ziva ni mrtva, boze ovaj covek vise nece ni da mi javi. Sutradan sam slikala za svoj album, ja nisam imala pesmu “mogla sam”, a osecala sam da mi fali jedna takva, tako mi fali. On je mene odmah bio pitao kakvu pesmu zelim, ja sam mu bukvalno nacrtala sta zelim. Covek se meni ne javlja, mi na slikanju, ja razmisljam kako mi se ne javlja… I onda mi je napisao poruku imas na mailu pesmu. Pesma je bila samo uz klavir, nema vokala, nema nicega, sam klavir, i rekao mi je to je melodija. Ja slusam onaj klavir, ma kakvi srce samo sto mi ne pukne. I ja kazem UZIMAM! I sad meni kaze moj kompozitor, jel si sigurna Milice da zelis ovo. Ja mu kazem, ne znam srce mi radi, imam osecaj za pesmu, moram da je imam i to je to. I onda sam Fivosu napisala da uzimam pesmu, ali da li i dalje vazi dogovor za rate?

Nakon čega mi je on odgovorio: “Moze naravno, uzivaj.”Samo dodji do Atine” ali ja sam u rokovima, jer sam zacrtala kada treba da izadje album, odgovorila sam mu: Nema sanse, molim vas da li vam nije problem da dodjete za Beograd. Ona je on malo čudno reagovaom jer nije da bas voli Srbiju, zato sto dosta nashi velikih zvezda je uzimalo od njega kompozicije, bez da ga potpisu, bez da mu se plate njegova autorska dela, I video nas je drugacije nekako drugačije, čak je imao neku drugaciju sliku o nama iz Americkih medija, kako smo prikazani. Ja sam mu rekla to nije trako, molim vas, dodjite, uzivacete. Svi su mi govorili cak i Sasa Popovic ma nece on doci, nemoj da se zaludjujes, direktor Sasa mi je tako rekao. Ja nisam odustajala, on mi je poslao pasos, ja sam mu vec kupila kartu. I secam se kao juce, ono sto je prikazan spot za pesmu mogla sam ono je spot od dva dinara, mala kamera, ja bez sminke, imam samo maskaru. Kada je trebao da dođe ja kažem Marku iz studija sa kojim sarađujem posto smo bili kod njega u studiju, potvrdi da li je usao u studio.

Ja sam obavestila sve medije, ipak je to velika stvar za mene. Stavljam maskaru, secam se kao da je juče bilo, razmisljam sta ako on ne dodje a zvala sam medije, za šta se ja spremam, i kada su mi rekli usao je, rekla sam dobro je zatvorite vrata ne puštajte ga dok ne završim, priča Milica kroz smeh.

U glavi mi je stalno bila recenica Sase Popovica da on nece doci, da se ne zamlacujem tako mi je poručio direktor, i ja sam kako je dolazila neka novinarska ekipa pričala da ću ja gde god da on krene da trčim za njim, sedne on, sednem ja a oni da slikaju da bi mi verovali da je došao.

Bonus video

JELENA ROZGA ZAPEVALA PA ZAPLAKALA! Nasred scene stavila ruku na grudi, ali emocije su je SAVLADALE! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.