SEĆATE LI SE OVE VODITELJKE Bivši dečko joj je poginuo, nakon po*no-skandala se udala i POBEGLA u Ameriku
Foto: Pritnscreen

neprepoznatljiva

SEĆATE LI SE OVE VODITELJKE Bivši dečko joj je poginuo, nakon po*no-skandala se udala i POBEGLA u Ameriku

Srpska rijaliti zvezda Jelena Žeželj, koja se nakon porno-skandala u Srbiji preselila u Ameriku, udala i rodila dvoje dece, potpuno je promenila svoj izgled.

Objavljeno:

Nekadašnja voditeljka TV Prva pre više od četiri godine odlučila je da napusti karijeru u Srbiji i potpuno se posveti porodičnom životu. Zbog toga se Žeželjeva i odselila u Ameriku gde je zaposlen njen suprug, koji radi kao profesor na jednom tamošnjem univerzitetu.

foto: Printscreen/Instagram/ gospodja_selezan

Jelena je javnosti postala poznata nakon učešća u drugoj sezoni "Velikog brata" 2007. godine. Tada se suočila sa velikom tragedijom kada je, nekoliko dana pred završetak šoua, u saobraćajnoj nesreći poginuo Stevan Zečević, nekadašnji učesnik ovog rijalitija sa kojim se Jelena zabavljala tokom boravka u kući.

foto: Printscreen

Učešće u rijalitiju otvorilo joj je vrata javnog posla, pa je dobila angažman na TV Prva gde je radila nekoliko godina i vodila emisiju "Exkluziv". Međutim, zbog ljubavi je odlučila da napusti Srbiju i odselila se u Kaliforniju. Sa suprugom Nemanjom Seležanom, dobila je dvoje dece - 2015. je rodila sina Stefana, a 2018. ćerku Miu. U Americi je često posećuje mama, koja joj pruža veliku pomoć u brizi oko sina i ćerke.

foto: Printscreen

Jelena je bila u centru skandala kada je svojevremeno u javnost isplivao njen eksplicitan snimak, ali ona nikada nije želela da komentariše ovu temu za javnost.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.