VRANJEŠ ZADAJE NOVI UDARAC: Seli se PORED Karleuše da bi joj bio što BLIŽE! Jelena će poludeti!
Ognjen Vranješ i dalje ratuje sa pop divom Jelenom Karleušom, Foto: Marko Edge, Printscreen, Marina Lopačić

provokacije

VRANJEŠ ZADAJE NOVI UDARAC: Seli se PORED Karleuše da bi joj bio što BLIŽE! Jelena će poludeti!

Fudbaler belgijskog Anderlehta, ne prestaje da provocira pevačicu, te je se već nekoliko dana raspituje o luksuznim vilama na Dedinju

Objavljeno:

Sukob Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, koji je nastao nakon porno afere, i dalje tinja, tako da se medijska bura ne stišava.

Fudbaler belgijskog Anderlehta, ne prestaje da provocira pevačicu, te je se već nekoliko dana raspituje o luksuznim vilama na Dedinju, kako bi bio u Karleušinom komšiluku.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Instagram

Naime, Vranješ nije zaboravio Jelenine reči koje mu je uputila u jeku skandala kada mu je javno poručila da će biti proteran, te je odlučio da napravi potez kojim će, u najmanju ruku izludeti Jelenu, a možda i naterati na selidbu.

- Vranješ se intenzivno raspituje o vilama na Dedinju i agentima nekretnina napominje da ga najviše zanimaju kuće koje su u blizini Duškovog i Jeleninog doma. On je oduvek želeo da ima veliku kuću u Beogradu, a nakon skandala sa JK, shvatio je da je došao pravi trenutak da je pazari, jer će time ubiti dve muve jednim udarcem - rekao je izvor za beogradske medije.

Komšija: Duškova majka se preselila kod ćerke

Nadomak Zrenjanina, u selu Orlovat nalazi se porodična kuća Duška Tošića, iz koje je fudbalerova majka Nikoleta odlučila da se nakratko odseli. Ona je otišla kod ćerke Katarine u Zrenjanin, jer je i dalje u lošem stanju zbog skandala.

foto: Printscreen Instagram

- Nikoleta je pod velikim stresom zbog bruke svoje snajke. Preselila se na kratko kod ćerke u Zrenjanin da joj bude lakše. Dolazi samo da obiđe kuću i odmah se vraća. Ovo je velika bruka za porodicu Tošić, a nas je sramota da bilo šta pitamo Nikoletu jer nećemo da joj stajemo na muku. Dosta joj je neprijatnosti - tvrdi komšija Petar.

- Ognjen je samo prividno odlučio da spusti loptu. Sada želi da pokaže Jeleni da će on nju proterati, a ne ona njega! Kupovinom kuće u njenom komšiluku biće joj veoma blizu, a to će je izludeti. On želi svojim očima da gleda kako se Karleuša nervira. Bukvalno će je uništiti i pokazaće joj da je jači od nje - ističe izvor i dodaje da je pevačica saznala za njegove namere.

foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

- Karleuši je komšinica koja godinama prodaje kuću javila da se Ognjen raspitivao za njenu vilu, a ona je nakon ovih saznanja doživela nervni slom. Jelena je urlala: "Hoće li ta budala da mi se skine s grbače? Ne mogu više da izdržim zbog tog skota"! Jelena je pod velikim stresom, Vranješ kao da je opsednut njom i ne namerava da je ostavi na miru. Dovoljno je propatila zbog njega, samo joj je još ovo falilo - zaključuje izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.