UHAPŠEN SIN PREMINULOG SINANA SAKIĆA: Rašid pretukao i opljačkao krojača!
Rašid Sakić, sin nedavno preminulog pevača Sinana Sakića, u sredu uveče je ponovo uhapšen, Foto: DRAGAN KADIĆ, PRIVATNA ARHIVA

problemi sa zakonom

UHAPŠEN SIN PREMINULOG SINANA SAKIĆA: Rašid pretukao i opljačkao krojača!

Upravo u kafiću ih je uhapsila policija kojoj je opljačkani i pretučeni krojač prijavio razbojništvo

Objavljeno: 15:32h

Rašid Sakić, sin nedavno preminulog pevača Sinana Sakića, u sredu uveče je ponovo uhapšen, ovoga puta zato što je u Loznici pretukao i opljačkao jednog krojača u Loznici.

Rašid i njegov drug M. Č. su upali u krojačevu radnju, gazdu pretukli i opljačkali, a nakon toga mirno otišli u kafić i naručili piće.

Upravo u kafiću ih je uhapsila policija kojoj je opljačkani i pretučeni krojač prijavio razbojništvo.

Rašid Sakić
Rašid Sakić foto: Zorana Jevtić

Sinanov najstariji sin je privođen još kao maloletnik i to zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja teških povreda, napada, pokušaja ubistva i iznude. “Karijeru” je nastavio i kada je napunio 18 godina. U akciji “Sablja” priveden je i to pod sumnjom da je “jedan od šefova” organizovanog kriminala u Loznici.

Poslednji put iz zatvora je pušten sredinom prošlog aprila, nakon što je u Padinskoj skeli, izdražao 12-godišnju kaznu zbog ubistva Dragoljuba Despotovića i pokušaja likvidacije Radomira Lazića, kao i posedovanja droge, 22. maja 2002. godine u Loznici.

Na suđenju je utvrđeno da je Rašid Sakić sa umišljajem pokušao da ubije Despotovića i Lazića. On im je prišao, nazivao ih pogrdnim imenima i odmah započeo tuču sa Despotovićem. U toku tuče ispalio je nekoliko hitaca iz pištolja u pravcu obojice. Jedan metak je pogodio Despotovića, koji je od zadobijenih posvreda odmah preminuo, dok je Lazić pobegao, i to nepovređen. U istom postupku osuđen je i Lazić jer je s umišljajem pokušao da ubije Sakića, kome je u toku tuče ispalio nekoliko hitaca u leđa i povredio ga.

foto: DRAGANA UDOVIČIĆ

Samo nekoliko nedelja posle Rašidovog puštanja iz zatvora, njegov otac Sinan je 1. juna preminuo u porodičnom stanu u Beogradu, na Dorćolu, u 62. godini života. Sinan nije odobravao to što je radio i javno ga je krivio i smatrao da treba da ispašta za napravljene greške. Popularni pevač je u intervjuima medijima priznao da je sina u zatvoru posetio samo jednom, dok ga u bolnici nije obišao.

Nisam išao u bolnicu, a nisam jer mi je bilo žao. Bilo mi je žao jer su spavali zajedno, nisu mogli jedan bez drugog... Kako je to moglo da se desi?! I onda sam rekao “ne, ja ni u snu ne idem”. Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor, samo jednom! Rekao sam mu: “Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega voleo. Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti” - ispričao je tada Sinan.

foto: Dragan Kadić

Kako je rekao, nikada niko nije rekao da je njegov sin pucao nakon što su pucali na njega, ali pored svega toga ne brani ga.

Tokom boravka u zatvoru, u oktobru 2017. godine, u vreme kada je Sinan bio u bolnici, Rašid je tražio da ga puste da vidi odac, ali je njegov zahtev odbijen. Ipak, uspeo je da oca vidi i izgladi odnose sa njim, kada je odslužio zatvorsku kaznu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.