BADŽIN SIN DOVEDEN S LISICAMA NA RUKAMA: Počelo suđenje RAZBOJNIKU koji je OPLJAČKAO kuću Saši Popoviću! (VIDEO)
Počelo je suđenju pljačkašu Popovićeve kuće, Foto: Vladimir Sporčić

PRVO ROČIŠTE

BADŽIN SIN DOVEDEN S LISICAMA NA RUKAMA: Počelo suđenje RAZBOJNIKU koji je OPLJAČKAO kuću Saši Popoviću! (VIDEO)

Objavljeno:

Vojislav Stojičić (38), sin pokojnog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljački kuće direktora "Granda" Saše Popovića, doveden je sa lisicama na rukana i nogama u Četvrti opštinski sud.

Na suđenje su stigli Saša Popović i njegova supruga Suzana u pratnji advokata, ali nisu davali izjave. Njih dvoje su došli odvojeno, što se retko viđa. Prvo je Saša ušao u zgradu suda, a tek potom Suzana.

1 / 3 Foto: Vladimir Sporčić

Podsetimo, iz kuće Saše Popovića, suvlasnika i direktora "Granda", u naselju Bežanijska kosa lopovi su ukrali nakit vredan 100.000 evra i legalan pištolj gazde produkcijske kuće. Provalu u vili u Ulici partizanske avijacije 3D primetila je Popovićeva supruga Suzana kada se vratila kući.

1 / 6 Foto: Vladimir Sporčić

U sefu su držali njenu i Sašinu burmu, nakit i skupocene satove. Rekla je da je u sefu bilo pet lančića od belog i žutog zlata, osam ili devet dukata, takođe od belog i žutog zlata, brilijanti, privesci, osam „roleksa“. Takođe je nestao i Sašin pištolj, za koji je imao urednu dozvolu i kutije metaka. Napomenula je da je možda nešto i zaboravila, ali da je vrednost nakita sigurno oko 100.000 evra - kaže sagovornik tada upoznat sa istragom.

Bonus video

Nina Badrić

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.