NIKOLINA KOVAČ VODI TEŠKU BITKU: Zbog zdravstvenih problema ne može da ZATRUDNI, a ovo je razlog!
Pevačica se bori za potomstvo, Foto: Dragana Udovičić

BORI SE ZA POTOMSTVO

NIKOLINA KOVAČ VODI TEŠKU BITKU: Zbog zdravstvenih problema ne može da ZATRUDNI, a ovo je razlog!

Svim silama želi da sinu podari brata ili sestru

Objavljeno:

Nikolina Kovač bori se sa zdravstvenim problemima zbog kojih ne može da dobije dete. Pevačica je otpočela hormonsku terapiju koja bi trebalo da joj pomogne da zatrudni.

- Nikolina ima hormonskih problema, zbog kojih je dugo bila na terapiji. Zbog progesterona, koji joj je u deficitu, a koji je najvažniji hormon koji utiče na trudnoću, Nikolina se susrela sa mnogim drugim zdravstvenim problemima koji je sprečavaju u nameri da zatrudni - ispričao je izvor blizak atraktivnoj pevačici.

On je dodao da joj je u toj borbi najveća podrška suprug Saša Kapor, koji je sa njom već prolazio kroz sličnu situaciju.

foto: Damir Dervišagić

- Nikolina je i u trudnoći sa prvim detetom, sinom Nikolajem (5), imala hormonskih problema. Trudnoća je bila visokorizična, pa ju je održavala pomoću lekova, a Saša joj je i tada bio najveća podrška. Nakon porođaja je upala u postporođajnu depresiju, osećala se loše psihički i fizički, a sve je to za nju bilo veoma teško i ostavilo je traga. Počela je da otiče, da zadržava vodu, oseća se anksiozno itd. - priča izvor i dodaje da je čak u jednom trenutku, kada je sve to prošlo, rekla da više nikada neće prolaziti kroz istu stvar.

- Dugo je razmišljala da li da sinu podari brata ili sestru jer bi to značilo da je opet očekuje isti scenario u vidu terapije, ležanja, mirovanja, strogog režima ishrane i života uopšte, ali je prelomila kada joj je sam Nikolaj rekao da bi mnogo voleo da dobije sestru - priča izvor dobro upućen u bračne prilike i planove Kaporovih.

foto: Damir Dervišagić

Tada je, kako je rekao, pevačica donela odluku da se, iako će se opet ugroziti svoje zdravstveno stanje, potruditi da svome sinu ispuni najveću želju.

foto: Privatna arhiva

- Tačno je da bismo voleli da Nikiju podarimo sestricu koju toliko želi i potrudićemo se da u tome uspemo. Ne bih želela da javno govorim o tome kroz šta sam prolazila i kroz šta ću sve prolaziti, jer želim da svoju intimu zadržim za sebe. Svesna sam da mnogi parovi prolaze kroz sličnu borbu i znam da je danas toga sve više, nažalost. Sa druge strane, već imam Nikolaja i hvala dragom bogu na tome - iskrena je pevačica.

Bonus video

SLOBA SE POTPUNO POSVETIO TELU, STAO NA KRAJ PRIČAMA DA SE FOTOŠOPIRA: Neće vam biti dobro kada vidite koliko je JAK!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.