SAŠA POPOVIĆ USRED EMISIJE POSTAVIO KARLEUŠI PITANJE, ONA SE ZBUNILA: Zbog njene RASTROJENOSTI ispaštaju kandidati
Saša Popović nije mogao da veruje da se Karleuši nijedan kandidat ne dopada, Foto: Printscreen

NAPETOST RASTE

SAŠA POPOVIĆ USRED EMISIJE POSTAVIO KARLEUŠI PITANJE, ONA SE ZBUNILA: Zbog njene RASTROJENOSTI ispaštaju kandidati

Pevačica se posle skandala pojavila na snimanju muzičkog takmičenja

Objavljeno:

Jelena Karleuša vratila se u Srbiju iz Kine zbog snimanja emisije Zvezde Granda iako je otišla kod Duška Tošića da spase brak posle porno afere koju je navodno imala sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješem.

Pevačica se posle skandala pojavila na snimanju muzičkog takmičenja, a pored šminke i prepoznatljivog besprekornog stajlinga, Jelena tugu, ali i nervozu nije mogla da sakrije.

1 / 3 Foto: Printscreen

Naime, negde na polovini snimanja, Saša Popović je kao iskusan u žiriranju, ali i poznajući Jelenu, primetio da se od svih kandidata koji su se predstavili, nijedan nije dopao Jeleni, pa se zbunio i rešio da vidi o čemu se radi.

Takmičarka je dobila glasove od većine, osim od Jelene i Viki Miljković.

foto: Printscreen

- Čekaj ovako. 8 krugova. Pa jel moguće Jelena da baš niko ti se nije dopao do sada koji su pevali, govorimo samo za drugi krug. Da li je moguće da nijedan glas do sad nisi dala, evo prošlo je već dosta kandidata - pitao je Popović.

- Bila sam na ivici da dam Mariji glas, ovaj izvini Svetlana, Marijinom kandidatu. Svetlana, ovo je bilo tvoje najgore, tvoje najlošije izvođenje do sad. Ja znam kakav je Marija mentor, šta ona govori, šta zahteva, ali ovako te sigurno nije učila! Ovo je ili bila trema, ti si mlada devojka 22 godine. I ja sam sigurna da Marija večeras nije zadovoljna ovim.

foto: Printscreen

Diva je očigledno poprilično rastrojena zbog novonastale situacije, a da li će biti malo blagonaklonija u sledećim emisijama, ostaje da vidimo.

Bonus video

TOŠIĆ SE PRVI PUT OGLASIO POSLE KARLEUŠINOG ODLASKA: Jelena se vratila u Srbiju, a evo šta Duško radi za to vreme!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.