DIGLI GA NA NOGE ZA SAMO 36 DANA, A LAZIĆ IH ISPALIO: Evo gde će se PEVAČ sada LEČITI! DOKTORI OSTALI U ČUDU
Darko Lazić, Foto: Damir Dervišagić

OPORAVLJA SE!

DIGLI GA NA NOGE ZA SAMO 36 DANA, A LAZIĆ IH ISPALIO: Evo gde će se PEVAČ sada LEČITI! DOKTORI OSTALI U ČUDU

Folker je rehabilitacioni centar napustio 5. januara ove godine kako bi božićne praznike proveo kod kuće u rodnom Brestaču

Objavljeno:

Darko Lazić slagao je lekare u Selters banji u Mladenovcu, pa je lečenje od posledica saobraćajne nesreće, koju je doživeo 23. oktobra prošle godine, nastavio na svoju ruku, saznaje Kurir.

Folker je rehabilitacioni centar napustio 5. januara ove godine kako bi božićne praznike proveo kod kuće u rodnom Brestaču i više se nije vratio. Konzilijum lekara doneo je odluku da pevača pusti nekoliko dana na kućno lečenje, a da se potom vrati u bolnicu, ali on je otišao u Banju Koviljaču.

Darko Lazić sa prijateljima
Darko Lazić sa prijateljima foto: Dragana Udovičić

- Lazić je bio zadovoljan tretmanom kakav je 36 dana imao u Seltersu, ali ne znamo šta se desilo s njim. Pred Novu godinu postao je uznemiren i nije više mogao ni dan da izdrži zatvoren u apartmanu, bez obzira na to što je svakodnevno imao posete prijatelja i kolega. Bio je nervozan i negativan, pa je iz dana u dan ponavljao da hoće kući, iako su mu terapije neophodne. Doktori su mu dozvolili da ode kući i proslavi Badnji dan i Božić s porodicom, ali su mu rekli da mora da se vrati nazad kako bi nastavili sa rehabilitacijom. Darko je dobio otpusnu listu, pozdravio se sa zaposlenima i rekao im da se uskoro vide - otkriva naš izvor i dodaje da se pobednik "Zvezda Granda" više nikada nije pojavio.

Darko Lazić
Darko Lazićfoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- On je više od nedelju dana boravio u svom selu. Tamo je išao na kontrole, da bismo iznenada čuli da je otišao u Koviljaču. Niko ne zna razlog zbog čega se nije vratio u Selters. Za njihovo medicinsko osoblje uvek je imao reči hvale jer se oporavljao brže nego što je mislio. Sve nas je šokirao time. Lično mi je pričao da se posle Božića vraća nazad i da ga čeka apartman - kaže naš izvor. Ovim povodom pozvali smo Darkovog lekara Miloša Poleksića, koji je potvrdio naša saznanja.

- Darko Lazić nije više u Seltersu. Načelni dogovor je bio da ga pustimo kući za praznike i dobio je mogućnost da se vrati kod nas i nastavi lečenje. Zaista ne znamo zašto se nije vratio. Mi smo se maksimalno trudili i posao radili profesionalno, kao što radimo sa svim našim pacijentima - rekao je doktor za naš list.

Pevačev otac Milan Lazić takođe je izjavio da se njegov sin trenutno leči u Banji Koviljači.

- Darko se nalazi u drugoj banji, nije više u Seltersu. Mi smo zadovoljni kako je sve tamo prošlo i nemam nijednu zamerku. Za sve ostalo moraćete da se čujete s Darkom jer vam jedino on može dati objašnjenje - rekao je Milan.

Bonus video

DARKO LAZIĆ ZAPEVAO, A ĐANIJU HOĆE SRCE DA PUKNE: Grmi šta radi! Period oporavka biće dug i težak, a on samo GRUVA I NE DA SE! HAOS KAKAV SNIMAK! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.