PROŠLA JE KROZ PAKAO: Pevačica objasnila kako je prevazišla MRAČAN PERIOD!
Sara Jovanović, Foto: Printscreen/Instagram/sarajoofficial

ISKRENA

PROŠLA JE KROZ PAKAO: Pevačica objasnila kako je prevazišla MRAČAN PERIOD!

Na početku 2019. godine Sara je odlučila da publiku iznenadi novim izdanjem

Objavljeno:

Pevačica Sara Jovanović objašnjava zašto je nova pesma koju je izdala drugačijeg ritma nego prethodne i otkriva da je mračan period sada iza nje.

Pevačica Sara Jovanović promovisala je spot za pesmu “Bez sna”. Na početku 2019. godine Sara je odlučila da publiku iznenadi novim izdanjem, te je novim spotom još jednom donela dašak svetske scene na naše prostore, a za “Scenu” otkriva zašto je nova pesma drugačijeg ritma. S obzirom na to da je ranije govorila da je imala mračne periode u životu i da su uglavnom bile takve i pesme, pitali smo Saru da li je to ostalo iza nje.

- Zasitila sam se te energije. Verujem da privatan život dosta utiče na muziku, zato sam imala određeni period sa određenim pesmama. Sada sam bila željna veselije atmosfere i snimila ovu numeru. Postoji balans između malo agresivnijeg i emotivnijeg zvuka u ovoj pesmu. Ali ipak sam se odlučila za malu promenu.

Na promociji albuma pojavile su se neke od njenih kolega među kojima su Marko Luis, Ana Stanić, te glumac Bane Tomašević sa suprugom Jelenom, Luka Raco, Nikola Glišić i mnogi drugi.

Bonus video

TOŠIĆ SE PRVI PUT OGLASIO POSLE KARLEUŠINOG ODLASKA: Jelena se vratila u Srbiju, a evo šta Duško radi za to vreme! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.