PRVI PROFIT OD P**NO AFERE: Karleuša ZARADILA 2 MILIONA pa se odmah pohvalila i ZGRANULA PRATIOCE NA INSTAGRAMU!
Foto: Printscreen

KAKAV BLAM!?

PRVI PROFIT OD P**NO AFERE: Karleuša ZARADILA 2 MILIONA pa se odmah pohvalila i ZGRANULA PRATIOCE NA INSTAGRAMU!

Prvo se žalila kako joj smeta medijska pažnja, ali sada pošto ima okruglo 2 miliona pratioca na instagramu, više joj i nije tolko loše

Objavljeno: 14:59h

Nakon seks skandala između Jelene Karleuše i fudbalere Ognjena Vranješa koji i dalje traje, pevačica se pohvalila nečime što je na celu priču bacilo malo drugačije svetlo.

foto: Dragan Kadić

Naime, Karleuša je na svom instagram profilu objavila impozantnu brojku od dva miliona, koja predstavlja broj njenih pratilaca na ovoj društvenoj mreži. "2M Thank you" (2 miliona, hvala), stoji na fotografiji koju je pevačica postavila, a da bi bila sigurna da će svi videti, ona je ovo isto stavila i na svoj stori.

foto: Printscreen

Uz ovu objavu koja bi valjda trebalo da znači da je Karleuša ponosna zbog dodatnih pregleda koje je dobila usled porno afere, ona je u propratni status stavila emotikone kojima je zahvalila i poklonila se svojim pratiocima, ali im uz to poslala i srce.

foto: Printscreen

Na ovu srećnu vest mnogi njeni pratioci reagovali su više nego pozitivno, te bodreći je da samo tako nastavi, i da se polako ali sigurno približava Kim Kardašjan, što je valjda i cilj... a s druge strane bilo je i onih koji ovakav način pobiranja lajkova ne podržavaju:

foto: Printscreen

"Zbog Ogija dobila 500k", "Jel to uspeh u životu?", "Biće još, reklama je čudo", samo su jedni od njih.

Podsetimo, pevačica se od kad je počela afera žali na medije, i apeluje da je ostave na miru, te da imaju u vidu, da ima supruga i dvoje dece. Sada se međutim hvali pratiocima koje je zaradila upravo zbog svega ovoga. Šta vi mislite o tome?

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.