LJUDIMA JE DOSTA KUKANJA O NESREĆNIM LJUBAVIMA: Zoki Šumadinac odgovorio POP ZVEZDI!
Zoki Šumadinac, Foto: Privatna arhiva

oglasio se

LJUDIMA JE DOSTA KUKANJA O NESREĆNIM LJUBAVIMA: Zoki Šumadinac odgovorio POP ZVEZDI!

Iznenadio je komentar pop pevačice

Objavljeno: 22:42h

Mariji Šerifović se ni malo ne sviđa pažnja koju je u javnosti, u medijima i na društvenim mrežama dobio Zoran Šumadinac i to je ona jasno istakla i na svom profilu na mreži "Twitter".

-Je*o vas Zoran Šumadinac sve koliko vas ima - poručila je Šerifovićeva na pomenutoj društvenoj mreži.

Mi smo želeli da proverimo kako druga strana reaguje na ovaj status, tj. da li je Zokija uvredio Marijin komentar.

– O Mariji Šerifović ja imam veoma lepo mišljenje. Izuzetan je vokal i tu nema spora - rekao je Zoran za Espreso.co.rs i dodao:

– Ne znam zašto joj smetaju moji milionski pregledi kad ona ima mnogo više pregleda. Ja nisam pevač, ja sam šoumen. Uostalom svako ima pravo da radi šta želi, ovo je slobodna zemlja. Šoumen, šoumen ponavljam. Šoumeni pevaju, pričaju viceve, glume. Očigledno je da je mladima više dosta pesama u kojima se kuka za nesrećnim ljubavima, kako piju celu farmaciju, drogiraju se,umiru... Uvažavam Mariju zaista i apsolutno njene izjave ne dolaze do mene, sta više ničiji negativni komentari ne dolaze do mene. Sve što za druge kažemo, to govori o nama samima, nikako o drugoj strani.

Zoki je na kraju razgovora imao poruku za Mariju i naše čitaoce.

– Mariji ja želim uspeha u njenoj karijeri i zaista sve najbolje od srca. A vašim čitaocima želim da volite sebe najviše jer jedino ćete tako moći da podelite ljubav svima oko vas. Volite se, ljubav ne košta, a mnogo toga donosi- zaključio je Šumadinac.

Bonus video

ZALUDELI SU INTERNET PAUK HITOM! DOĐI MALA VELIKU BI TI MREŽU PLEO: Evo kako izgleda nastavak ludorija ERE OJDANIĆA i EKIPE! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.