BIA NA TRAGU LAUŠEVIĆU: Moraće da razreše mnogo toga, da bi OTKRILI ko JE KRIV!
Foto: Promo

PONOVO NEGATIVAC?

BIA NA TRAGU LAUŠEVIĆU: Moraće da razreše mnogo toga, da bi OTKRILI ko JE KRIV!

Uskoro ćemo na malim ekranima gledati još jednu seriju, gde će se u glavnoj ulozi naći Žarko Laušević

Objavljeno:

Novo televizijsko ostvarenje pod nazivom "Državni službenik" na male ekrane stiže najverovatnije na proleće. A sa njim i poslastica. Naime, kako "Novosti" saznaju, jedna od uloga poverena je Žarku Lauševiću kome će ovo biti druga televizijska rola posle dugogodišnje pauze.

foto: Printscreen

"Državnog službenika" najpre će videti gledaoci „Telekomovog“ kanala Superstar, a onda i Javnog servisa. Producent je Predrag Gaga Antonijević, autor hit kriminalističke serije "Ubice mog oca" i filma "Zaspanka za vojnike" (2018), snimljenog po motivima "Srpske trilogije" Stevana Jakovljevića i scenariju Nataše Drakulić.

Seriju je napisao Dimitrije Vojnov, dramaturg i filmski kritičar, koji je ostao upamćen po ulozi dečaka Zorana u filmu "Tito i ja". Režija je poverena Ivanu Živkoviću i Miroslavu Lekiću, koji je za "Novosti" potvrdio da će jednu od uloga igrati Žarko Laušević.

- Snimanje je počelo 5. decembra, a već smo snimili trećinu od ukupno 11 epizoda. Ova serija okupila je ekipu mladih glumaca, poput Ljube Bulajića, Marte Bjelice, Nine Nešković, Sonje Kolačarić, ali i iskusnih poput Lauševića, Nebojše Dugalića, Raše Vujovića, Nenada Jezdića i drugih. Glavne uloge tumače Milan Marić i Vanja Dujović. Igraju i glumci iz Hrvatske, poput Gorana Grgića, ali i naš glumac koji živi i radi u Rusiji Petar Zekavica. Tu je i naš glumac koji živi i radi u Nemačkoj Pero Radičić - rekao je Miroslav Lekić za Večernje novosti.

foto: Beta/MilanObradović

Inače, zajedno sa Lekićem, režiju ovog ostvarenja potpisuje Ivan Živković. Uigran rediteljski tandem radio je zajedno na hit kriminalističkoj seriji "Ubice mog oca". Živković će ponovo sarađivati sa Žarkom Lauševićem u "Državnom službeniku", jer su zajedno već snimili "Korene", najgledaniju prošlogodišnju domaću seriju koja nam je na male ekrane vratila slavnog glumca. Za ulogu Aćima Katića u ekranizaciji romana Dobrice Ćosića, Žarko je pobrao pohvale i publike i kritike. Vanzemaljska, neprevaziđena - tim epitetima opisana je gluma Lauševića koji je uspeo da nam približi unutrašnji svet Aćima Katića, centralne figure patrijarhalne srpske porodice iz 19. veka, najbogatije u selu, ali koja živi u strahu od pustoši koju nedostatak potomstva donosi.

SNIMANO U GRAČANICI

SAZNAĆE se ko za koga radi - neformalni je slogan serije "Državni službenik". Naime, tema serije je BIA, otkriva nam Lekić.

- Ovo ostvarenje je slično "Ubicama mog oca". Laušević igra jednu od većih uloga. Nije negativac, toliko mogu da otkrijem. Seriju smo snimali na lokacijama u okolini Beograda, ali i u Gračanici - kaže reditelj Miroslav Lekić.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.