KO GOD DA STOJI IZA OVE  IGRE, VERUJEM DA ĆE BITI ZAUSTAVLJEN: Ceca se konačno oglasila o AFERI koja trese internet
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen

skandal

KO GOD DA STOJI IZA OVE IGRE, VERUJEM DA ĆE BITI ZAUSTAVLJEN: Ceca se konačno oglasila o AFERI koja trese internet

50.000 ljudi je zapratilo njen profil u roku od samo 24 časa, i ona je odmah rešila da reaguje

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović našla se u problemu kada je njen tim uočio vrtoglavi rast pratilaca na društvenoj mreži instagram. Ona je svesna da je ovo "nečija podmukla igrarija" pa je potražila da ovo reše nadležni za ovu socijalnu mrežu.

Naime, njih 50.000 je zapratilo njen profil u roku od samo 24 časa, i ona je odmah rešila da reaguje i spreči da neko zloupotrebljava nju i njeno ime, i dodeljuje joj "veštačke pratioce", kako je i sama napisala. U dogovoru sa ljudima koji vode profil je kontaktirala Instagram, kako bi ovu grešku odmah ispravili.

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

"Dragi moji, danas se desio veštački skok od pedeset hiljada novih pratilaca na mom Instagram profilu. Ne znam ko stoji iza toga, ne želim kupljeno veštačko okruženje, baš zato smo se tim povodom obratili Instagramu. Ko god da stoji iza ove podmukle igre, sram ga bilo, verujem da će biti zaustavljen!", napisala je pevačica na svom profilu.

Podsetimo, za mnogobrojne poznate ličnosti sa naše estrade, veruje se da su kupili pratioce na Instagramu, a to posebno važi za Jelenu Karleušu, koja na pomenutoj društvenoj mreži ima skoro 2 miliona. JK je par puta demantovala ove tvrdnje, te je istakla da su svi njeni pratioci pravi.

Bonus video

LAKŠE ŠABANE, SRČKA ĆE TE STREFITI! Šaulić se vrti kao čigra dok Zorica kleči pred njim! HIT! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.