TVRDE DA NISU U ŠEMI, A ODAO IH SNIMAK: Procureo video Sofije i Duška! Ovako se fudbaler provodio s manekenkom
Duško i Sofija su se ipak viđali, Foto: Printscreen

NOVI DETALJI

TVRDE DA NISU U ŠEMI, A ODAO IH SNIMAK: Procureo video Sofije i Duška! Ovako se fudbaler provodio s manekenkom

Za Božić je izbio skandal kada je fudbaler Duško Tošić u telefonu svoje suruge našao prepisku sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom

Objavljeno:

Skandal u kom su glavni akteri Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ ne jenjava, a zbog istog isplivali su i detalji u vezi sa Duškom Tošićem, suprugom pevačice Jelene Karleuše.

Naime, prema saznanjima Kurira, fudbaler je još pre odlaska iz Srbije u Guangdžou svojoj navodnoj ljubavnici rezervisao avionsku kartu za 16. januar i sve je bilo spremno i dogovoreno. Sofija Miloševićeva je do tada trebalo da završi sve obaveze koje je imala u Beogradu, a onda bi na raspolaganju imala skoro dve nedelje da ih provede sa Duškom, s kojim je u šemi već nekoliko meseci. Ali iznenadna odluka fudbalerove supruge Jelene, koja je u Kinu pobegla nakon izbijanja porno-skandala sa Ognjenom Vranješom, poremetila je ove planove.

foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

Sofija je to oštro demantovala, čak je i Jelena Karleuša na svom Instagram storiju postavila njenu objavu, a sada se pojavio snimak koji je isplivao na internet, a na kom se vidi kako su se Duško i Sofija provodili u jednom klubu u Beogradu.

Inače, sa njima u društvu bili su i Dragan Stojković Piksi kao i njegova supruga Snežana Stojković.

Podsetimo, za Božić je izbio skandal kada je fudbaler Duško Tošić u telefonu svoje suruge našao prepisku sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješem. Sve je isplivalo u javnost. a Ognjen je tada objavio i Jelenine eksplicitne fotografije, kao i poruke koje su razmenjivali tokom veze koja je, kako tvrdi bosanski fubaler trajala dve godine. Jelena je posle toga otišla kod svog supruga u Kinu, gde su proslavili njegov rođendan, da bi se pre samo nekoliko dana vratila u Srbiju zbog obaveza oko snimanja emisije "Zvezde Granda".

Bonus video

OPŠTA FRKA NA SNIMANJU ZG! JK POLUDELA PA ZVALA POLICIJU: Pogledajte zbog čega su morali da intervenišu!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.