POSLE TEŠKOG PERIODA ZAPROGOVORILA O ODNOSU SA DARKOM: Ana Sević konačno priznala šta oseća prema LAZIĆU!
Ana Sević, Foto: Printscreen

OTVORILA DUŠU!

POSLE TEŠKOG PERIODA ZAPROGOVORILA O ODNOSU SA DARKOM: Ana Sević konačno priznala šta oseća prema LAZIĆU!

Prvi put posle Darkove nesreće, Ana Sević priča otvoreno o svemu što se dešavalo

Objavljeno:

Pevačica Ana Sević posle teškog perioda kroz koji je prošla dok se njen još zakoniti suprug Darko Lazić borio za goli život, progovorila je o odnosu sa pevačem. Kako kaže, između njih postoji neraskidiva veza, budući da imaju ćerku Lorenu.

foto: Printscreen Youtube

"Darko i ja smo okej, što se mene tiče jer ja mogu da pričam samo u svoje ime. On je osoba koja će zauvek imati moju podršku. On to odlično zna. To se nikada neće promeniti jer imamo dete, Lorenu. Između nas postoji neraskidiva veza. Uvek ću želeti da ga vidim kao pobednika u svakom slučaju" - rekla je Sevićeva za Pink.rs. Nismo propustili priliku da je pitamo kako je došlo do saradnje sa popularnim umetnicima iz Bosne, Džala Bratom i Bubom Korelijem koji su zaduženi za hit ''Delirijum''.

foto: Printscreen Youtube

"Zvezde su nam se spojile. To je bila moja velika želja, samim tim ja sam žena kojoj se sve ispunjava. Vidiš već pola miliona ima, svi znamo ko su njih dvojica. Oni su sada broj jedan, kod njih ne može da izostane uspeh. Već spremamo nove pesme. Sada su već svi u delirijumu" - ponosno je priznala.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.