NE BI NAS ZAČUDILO DA I NJIHOV SNIMAK PROCURI: Kija izgubila telefon sa EKSPLICITNIM SNIMCIMA koje ima sa Slobom!
Kija je izgubila Slobin telefon, Foto: Printscreen

NEIZVESNO

NE BI NAS ZAČUDILO DA I NJIHOV SNIMAK PROCURI: Kija izgubila telefon sa EKSPLICITNIM SNIMCIMA koje ima sa Slobom!

I Radanović je imao da kaže koju

Objavljeno:

S obzirom na to da je pobednica Zadruge 1 otkrila u razgovoru za "Informer" da je sa bivšim mužem Slobom Radanovićem pravila intimne snimke, mnogi su se pitali kod koga se ti snimci nalaze i da li mogu da dospeju u javnost.

Radanović je otkrio da te snimke više ne poseduje, jer su se nalazili u telefonu koji je Kija izgubila.

foto: Filip Plavčić

- I ako sam imao nešto od tih snimaka, bilo je u telefonu koji je ostao kod nje kada sam ja ušao u Zadrugu. Ona kaže da je taj telefon izgubila, to je pričala još u rijalitiju. Sećate se da smo često polemisali o tome - rekao je Slobodan za "Informer."

On je dodao da nikada ne bi objavio snimak seksa sa Kijom zato što nije takav tip muškarca i zato što je poštuje kao bivšu suprugu.

foto: Damir Dervišagić

- Da danas imam taj snimak, nikada ga ne bih objavio. Kristina me toliko poznaje da zna da ja nisam čovek koji bi zloupotrebio takve stvari. Ne treba uopšte ni da razmišlja o tome. Ja nisam takav i ona to zna. Eto, sada ima jednu brigu manje u životu - poručio je Radanović.

Bonus video

KARLEUŠA KRIŠOM STIGLA U SRBIJU, KRILA SE I BEZ REČI OTIŠLA NA SNIMANJE ZG: Jelena se prvi put oglasila kako je stigla iz KINE i poslala jasnu PORUKU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.